Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi ganjaju svoje neke zahtjeve, Hrvati svoje, niko od njih kao neće da popušta. S druge strane mi se borimo za čitavu drzavu, za sve narode, a na kraju u tome Bošnjaci dobiju jedan veliki ŠIPAK. Toliko godina se potrosilo i svasta smo mogli napraviti i ojačati, ali eto na kraju ispadose najveći krivci oni sto su tek dosli na vlast, a ovi prethodni koalirali sa Dodikom i Covicem posljednjih 20g.
Bosnjaci se takmice ko je veci izdajica, za sad je egal izmedju Njive, nastavnika fizickog I Baketa
"Gospodar tvoj ne zaboravlja." (Kur'an, 19:64) "Odmazda Gospodara tvoga će, zaista, užasna biti.“ (Kur'an, 85:12) Zulum puca kad je najdeblji.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
To je toliko postalo providno, ne treba mu nista dati idemo do kraja pa da vidimo cija majka crnu vunu prede
Čuj « politička trgovina »?! Pa dobro ima’l ko pismen od novinara ili se školovanje sa mejtefom završ’lo?
U mejtefu se koliko znam uci i drugo pismo
Raditi po zakonu i krivicnoj prijavi. Ne moze pojedinac biti iznad drzave
ha vidi, on sad mora pregovarati da spasi kozu. a kad pregovaras trazis sve sto ti padne na pamet. na kraju pregovora dobijes ono sto ti daju. to je proces. ne kontam kako ste vi to zakljucili da je to gotova stvar? ima li i jedna konkretna stvar da je trojka ucinila na stetu bih?
Ti trebas prvo u čuzu, pa ćemo nastavit.
ali da za usvajanje odluke glas mora dati barem po jedan Bošnjak, Srbin i Hrvat. Sto je tu sporno. Tako bi trebalo biti, da niko nikomu nemoze nista nametnuti. Tako funkcionira visenacionalna zajednica.
Trebali su trojkaši danas kad je ušao vepar na sastanak lagano da se dignu, izađu i kažu strancima, ne pregovaramo sa rušiteljima države, sa onima koji psuju Srebrenicu, sa onima koji vrijeđaju genocid, koji ne priznaju visokog predstavnika, koji ne poštuju zakon države..., ali to se neće desiti, jer za to treba muda imati, što Dino, Edo, i Neka neće nikad imati
Dok god ima back-up može šta želi. Kako oni sviraju on pleše zato im i odgovara.
Haso iz vica svako ne treba da pristane na ove ucjene, jer kada se jednom skinu gaće otvara se Pandorina kutija u kojoj Ustav i zakoni države gube svaki smisao, a Dodik koliko god glumio nedužno pile ne može mu se vjerovati u budućnosti.
Samo uriniraj Milorade i po nasim a i po strancima! Samo jako pisaj.
Zar nema niko da ovog nilskog konja bez sluha i pameti pritvori zauvjek
Ne pravi on problem već državni udar. Imal mu gdje glavnog trezoraša Baketa, od kad je čuo riječ udar nema mu traga ni glasa!
Pa ništa, super. Mi ne priznajemo RS, to svakako nije država. Sve oružane snage na noge i rasporedit po tzv. RS-u. Pa da vidimo koji ustav vrijedi ili ne vrijedi. A da sam ja neka vlast u Sarajevu, nijedan bosanski pravoslavac koji uzima pare od ove zemlje, a ne priznaje istu, ne bi marke mogao da zaradi.
Koje snage? Koje oruzane snage kada svaki narod ima po jedan puk!Koje snage.Ajde povedi junacino,sta cekas???
Poanta svega je sto RS nema novca da funkcionira. I tu je pocetak i kraj svake price. Sve ostalo je predstava za mase.
Samo je jedan način ispravan - prvo da krmak vrati sve na tvorničke postavke, tj. da poništi svoju odluku vezano za Ustavni sud BiH, pa tek onda može da se počne pregovarati o 14 tačaka! Sve drugo je čista manipulacija i popuštanje krmetu iz Laktaša.
Nije on nikoga uslovio, davno im je rekao da su invalidni