Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kakvih budala zavisi toliko gradjana...
i causesku je budala bio pa ga narod posteno nagradi...
Darko Trifunovic: Ankes 1-A Mirovnog sporazuma Deyton koji se odnosi na tripartitni Sporazum između BiH, Srbije i Hrvatske sa Organizacijom sjevernoatlantskog pakta (NATO) Dakle Nato je garant BiH suvereniteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovako od 1995.godine, ovaj oštro reagovao, ovaj oštro odgovorio, ovaj mu spustio, ovaj se povukao, ovaj postavio uvjet, ovaj ono, ovaj ono...a ovce bleje i glasaju...narod sve siromašniji oni sve bogatiji...i još se igraju sa našom inteligencijom ubjeđujući nas kako je nama ustvari dobro ali mi to ne vidimo jer smo nezahvalni!
Jeli ti to rekao onaj tvoj biznismen iz Vijetnama? Ha-ha... Kako vas covjek namagarci! Jesi levat ispao pored tolikih savjetnika.
Nije te dugo bilo,nisi trebao dolazit M.D.
izetbegovic zabavlja javnost,a ti Izetbegovica,a covic vas dvojicu....a vas trojica zajedno zaiebajete narod,al fino ste se rasporedili,uglavnom svako zajebaje svoj narod 😐😑😥
Divi mu glave, Hamo!
Ha a..Cuj da hrvati odustanu od osnovnog zahtjeva koji im garantira ravnopravnost.Da ostanu izlozeni bosnjackom fasizmu?Od toga zavisi formiranje vlasti, ulazak bih u nato, normalizacija odnosa sa rh i pocetak pregovora za ulaz u eu!Bakir je smijesan
Tačno je, Bake zabavlja javnost, jednako kao i ti, klovnovi politički.
...lahko ti se zayebavat sa Bakirom...cekaj dok Ameri malo podju propitivat...
Kolinda, Čović Cvijanović, Mile, e, bože h/k, išćabski narode! Kud ćete sada. Dista laži! Ni papa vam ne vjeruje, ni onaj, umri je u Bg. Onaj, e j.....ga često ih mijenjaju, ko bi ih pamtio.
Zna li Mile i ona popušena pkavuša koji je glavni grad RS. Čuj glavni grad! Veze nemsju. A, i što bi, boli ih mačak. Zsmislite Kolindu i Cvijanovićku? Ni Tramp ih nebi. Gluho bilo. Čujem dobro prave pitu, jarabi!
Mile osijedio sikira se za Bosnom
da Šantić ustane sve bi se ibricima u glavu udaro.
kakve veze je imao Šantić sa politikom. ma dajte...
Kažu da 07. 10 počinje velika vojna vježba širom BiH...( stranci su " izgleda " u pitanju)... Jel , neko ba-ju i Željkicu pitao za dozvolu , ..i tako to..., bre.?
Joj mati moja evo ga opet.
Svi vi glavešine zabavljate javnost za svoju ličnu dobrobit, kradete i lažete na svakom ćošku, a narod ovce pa ovce, ali ima Boga, ako narod ne zna, zna on, gorićete svi tamo gdje vam je mjesto!!!