Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E više ovu priču oko praznika... Zemlja se guši u smogu i magli, ljudi dobijaju razne bolesti, a još priča o j.....m prazniku ne jenjava. Što bi rekao Josip Pejaković: "Znam ja nas, j..o ti nas."
@ drinsky kokarda Et i ti sav sretan oko toga što et Dodik ima šta da s..e. Meni je svaki onaj dan kada sjedim sa prijateljima, rođacima, poznanicima, kolegama praznik, a to što je u Federaciji ili RS-u neki politički praznik, z....i me znaš koliko... Hoću ti reći, mani jarane šuplje i pokušaj živjeti svoj život onako kako znaš i umiješ, a ne kako ti neko kaže da trebaš >Selo gori, a baba se češlja...< Bez stresa ćeš sigurno živjeti bolje i duže. Lijep pozdrav,
@drinsy kokarda i Babun od Bosne Hoću da kažem neka se oni (političari) zajebavaju oko političkih praznika, a ti slavi ba što hoćeš i kako hoćeš. Babun od Bosne, (jesil stvarno ozbiljan sa ovim imenom), kod nas se kaže Halo a ne Alo, Bošnjak. A ti brukaš sam sebe ovom inteligentnom nedorečenom opaskom... šta brukam, zašto brukam, na koji način, gdje, kome, čemu?????!!!.
ja slavim sve praznike, božič, bajram, dan jna, dan republike, dan nezavisnosti svih banana republika, dan mladosti... men samo treba izgovor da se naroljam
bas tako i ja slavim sve.........jos kada je slobodan dan uz to.........neprocjenljivo
za bajram sr napiti,neprocjenjivo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i treba se slaviti i u federaciji da bude neradni dan abd
Dodik u komi aparati se pokvarili :D
Ovaj sere ko cetnik po transeima!
Supljiraj jos do 10.12 -og dok ne doneses zakon o radu,poslije idi na zasluzeni odmor jer si ispunio jedini uslov za kredit MMF-a krajem Januara
Dodik ističe da se ne dovodi u pitanje Dejtonski mirovni sporazum time što se neće ispoštovati odluka Ustavnog suda BiH. Dakle neće propasti Dejstonski sporazum ako se ne poštuje UStavni sud. Iz Dejtonskog sporazuma, ANeks 6: Odluke Ustavnog suda će se poštovati. Do 2002 odluke je provodio NATO, a od svog formiranja SIPA. Odluke Dejtonskog sporazuma tumači viskoki predstavnik !
vi ionako ne radite svaki treći dan boli vas briga
šta tebe više briga za praznike u federacije u šta to ciljaš na čovića koji ti je bio na proslavi dana rs 9 januara a sve mu hrvate protjerali iz rs i on to slavi jer ga ti potpaljuješ na treći entitet pa demokratija je da većina odlučuje o državi i njenom uređenju ne može manjina nametat život većini zaboga miloga ja to nigde nisam čuo.
u ovoj drzavi je izgleda samo bitno ko ce kome suknut, hebe se njima sto narod nema posla. bitan je 9 januar, ma zaboli me qurac za njim, nek slave sta oce samo nek vise donose zakone koji su bitni za apsurdistan, a ne zahebavat se jel sv jovan ili sv stefan ili je mozda sv jure ili sveti hamdija a ovamo narod rovi kontejnere i bjezi iz drzave od konja koje boli qurac za njih.
EVO ZAŠTO JE UKINUT 9ti JAnuar. Samo iz silnog straha Ustavni sud nije ukinuo i Srpsku a MORAO JE NAKON OVE DEKLARACIJE O PROGLAŠENjU REPUBLIKE SRPSKOG NARODA BOSNE I HERCEGOVINE. Na područjima srpskih autonomnih regija i oblasti i drugih srpskih etničkih cjelina u Bosni i Hercegovini, uključujući i područja na kojima je srpski narod ostao u manjini zbog genocida koji je nad njim izvršen u drugom svjetskom ratu, a na osnovu plebiscita održanog 9. i 10. novembra 1991. godine na kome se srpski narod izjasnio za ostanak u zajedničkoj državi Jugoslaviji, osniva se i proglašava REPUBLIKA SRPSKOG NARODA BOSNE I HERCEGOVINE Republika Srpska se je dakle genocidom proširila i na teritorije gdje je bila manjina ! Te je toj manjini naložila dan genocida kao praznik !
nek slave.....ko da je to neki bitan faktor u nasem savrsenom okruzenju
Sta je poenra kod agresora .....vidim da neznas,poenta te slave da se legalizuje agresija i genocid u BiH,...jeli ti sad jasno ..pitaj.!
koliko ja znam mi smo bili u gradjanskom ratu, svak na svakoga, ti kazes agresija na bosnjake srbi kazu agresija na njih, a hrvati u klincu u sredini.........jbt zar ne mozemo polako pocet gledat naprijed, da se ja pitam ja bi slavila 21 novembar kao dan drzavnost BiH, to je dan kada je rat stao i prestalo ubijanje............
Iz Dejtonskog sporazuma: Odluke UStavnog suda BiH će se poštovati. Za poštovanje nadležna SIPA. UStavni izjavljuje da su bile 4 odluke nepoštivanja njegovih odluka, a predmeti su kod SIPE. Moglo bi ti se MILE to obit o glavu. Ja mislim da si ti potpiso 9 Januar, pa ga moraš i ukinuti.
Doda bi da puca ...uzivo s'referendumom,al se boji,nema kud posle pobjec.!
Okacim DoDicka i izjave vlasti RS oooo ... klin