E više ovu priču oko praznika... Zemlja se guši u smogu i magli, ljudi dobijaju razne bolesti, a još priča o j.....m prazniku ne jenjava. Što bi rekao Josip Pejaković: "Znam ja nas, j..o ti nas."
@ drinsky kokarda Et i ti sav sretan oko toga što et Dodik ima šta da s..e. Meni je svaki onaj dan kada sjedim sa prijateljima, rođacima, poznanicima, kolegama praznik, a to što je u Federaciji ili RS-u neki politički praznik, z....i me znaš koliko... Hoću ti reći, mani jarane šuplje i pokušaj živjeti svoj život onako kako znaš i umiješ, a ne kako ti neko kaže da trebaš >Selo gori, a baba se češlja...< Bez stresa ćeš sigurno živjeti bolje i duže. Lijep pozdrav,
@drinsy kokarda i Babun od Bosne Hoću da kažem neka se oni (političari) zajebavaju oko političkih praznika, a ti slavi ba što hoćeš i kako hoćeš. Babun od Bosne, (jesil stvarno ozbiljan sa ovim imenom), kod nas se kaže Halo a ne Alo, Bošnjak. A ti brukaš sam sebe ovom inteligentnom nedorečenom opaskom... šta brukam, zašto brukam, na koji način, gdje, kome, čemu?????!!!.
Prikaži sve komentare (114)