Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravi radnik, lavovski se bori za BIH dok ova dvojica feštaju hehe
Jos malo pa ce i ime promijenit u Mirsad Dodik
Miiirso brat
Ovaj još postade i Bakirov dostavljač pošte ... ? ? ?
Hahahah 😂😂👍🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Bravo za Mirsu Dodika
Da li je moguce da ce Bosna znog ovih srbodjikana da izgubi decenije stagniranja .. da trpimo genocidnu gamad i da budemo taoci njihove srpske proseravanja.
MA BRAVO PRESJEDNICE SVIH NARODA I GRADJANA LIJEPE NAM BiH. I ONI LAPRDAJU DODO VAKI DODO NAKI. NEK SI DUSMANIMA POKAZO KAKO SE VOLI SVOJA DOMOVINA. MOGO BI TI ZA PAR GODINA BIT NOMINOVAN ZA NOBELOVU NAGRADU. SAMO JOS ODNESI PAPIRE ZA NATO, I ETO TEBE PRAVI NOBELOVAC ZA MIR NA BALKANU.
Mozes mislit koliko mu je muka zbog toga jer radis dobru stvar za zemlju koju mrzis
@pensa ima jos do EU, tako i on ima plan gdje još može da koči. Al njegovo djelovanje i ide u tom smjeru, zategni pa popusti i konstantno tako. Na taj način se politički održava, to je njegova taktika. Na taj način ga Europa trpi jer ima argument da ponekad uradi kao i nesto pozitivno. A narode u Bosni drži u kvazi ravnoteži.
treba ga pripaziti da šta ne dopiše
Posta Mile nosac BIH poste za inozemstvo.Usavrsio se godinama noseci preko Drine sve sto je tamo trebalo.
Koliko ja vidim srbijanski KOS je i hrvatski SIS su poklopili KLIX stotinama botova/profila . Ako SDA toliko hvali OSA-u i g-dina ''8'' neka riješe to.
Pa ovaj Vepar je sazreoza serijala LUD, ZBUNJEN NORMALAN.Ne priznaje drzavu na cijem je celu ne priznaje dan njene drzavnosti a nosi drzavne upitnikeu Brisel i da pregovara o BIH clanstvu u EU i NATO - u.
Ko zna,mozda nas i uvede u EU.Sada ce mu traziti da se ukinu sve vanjske cenife i zabrani lozenje gumenih opanaka u Sarajevu.
@rizozenica Daj boze da je toliko mudar.
jesi li barem malo vjezbao english ????
On ne priznaje svoju Državu.On ne bih trebao predstavljati Ovu zemlju uopšte.
Imal ko da provuce Johanesu i Mogerini kroz usi da Dodi cestitaju "s' malim zakasnjenjem dan Nezavisnosti BiH" .. da ga vidimo. kakav je kad uztrta .. 😁😁😁
što ne pošalje poštom 😂😂😂
baš me interesuje hoće li mu iko u briselu čestitati praznik!?