Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ahahahahahahahahahah kukaviceeee
Koji MIS. Sada se krije iza naroda kao narod ce ga napasti a gen.policija ce ga stititi. Pa jasno si rekao da ces policiji izdati naredbu da ga protjeraju. Prava si jajajra, klosaru jedan.
Što se posra na svoju šubaru
Odoše i jaja Milokrade. LP
E pa Mile - od hapšenja i ostalih prijetnji Šmitu- došao si ti njemu do jaja 👏.
Da tvoj narod i ne primjeti tvoje rukice u njihovim džepovima eh to je umjeće,Mile madžionićar ili u prevodu LOPOV.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jeftini blefaros se ponovo popisao u nogavicu! 🤪😂 Mile, fukaro jedna, sve se vise provaljujes i gubis kontrolu. 🧐🤨 To po malo tukne na kraj tvoje kriminalisticke karijere. Lijepo ce biti kada jave da si napokon u przunu.
Ha, Ha, Ha, Ha, obican politicki klovn koji ovakvim idiotlucima kupuje vrijeme. 🤪
Prdaka pravo ohladila ..
OjHaaaaaaa...
Opet po stoti put pojede ono sto je izasrao...Koji prelivoda, taj moze dobiti izbore samo kod neukog srpskog naroda, u bilo kojoj zemlji bi bio proglasen za cirkusanta...
DEBIL PRAVI GUBI SE ON NI SAM SEBE NEKONTA ŠTA PRIČA
🐀
Kakav je taj osjećaj kad ližes s poda?
Ahahahahahahahahahah kukaviceeee
laktaški vepar po koji put rokće i rokće ali u prazno i uzalud, primitivis idiotis baljezga i laje, rokće i krevelji se i s tim samo svoj i njegovih veprića primitivizam pokazuje, nije bolest sve što boli
Zar je iko normalan mislio da neko u Bosni moze uhapsiti visokog predstavnika? Pa vi zaboravljate da smo mi uvijek bili sluge zapada i istoka. Manji smo od makovog zrna. Dodik da uhapsi njemackog turistu u RSu bio bi smjenjen, a ne visokog predstavnika. Dodik je samo nama u ovoj prciji neki faktor.