Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada Bog hoce da kazni jedan narod, podari im kretena za vodju
.......seljakluk na nivou........
misliš na srbijanca izetbega ?? naslijedio babu ko da ste u sjevernoj korei...
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Kupili Dodik i Zmaj kravu. Covjek im rekao da ta krava koliko vode popije, toliko mlijeka daje. Odlucili oni da isprobaju. Odvedose kravu na jezero, Zmaj cuva glavu dok krava pije, dok Dodik muze. Odjednom krava poce srat, Dodo se prepade i povika: "Drzi je Zmaju, izgleda da je povukla mulj..."
To sa kravama i Grahovcem je ustvari pravi terem Milorada Dodika!
Dodick and Dragon of the Šipovo in dispute over cows, the case will end up in court...
volovi se svadjaju oko krava
oplakah hahahaha
Tako se to desi, kad se dva intelekta sukobe u filozofiji...
isti su kalibar doduse ;D
Gospodin Dodik zna što hoče,ništa taj uraditi neče bez nečijeg bitnog miga ili prečutnog odobrenja bitnih svijetskih igrača, nije on ni malo naivan da bi srljao u nepoznato, tako da je ova priča oko Referenduma mnogo ozbiljnija nego što je Sarajevski mediji i minder politika žele prikazati, te sa izjavom nekog senilnog generala Sefera dramatizovati. Poenta je što u RS nema Bošnjaka, njihov broj je realno oko 5%, a lične karte i Sarajevo Film Festival neče zaustaviti volju Srba i gospodina Dodika
ocigledno si popusio miletovu lafinu ;D
Ipak svemir ima granicu ali ljudska glupost ne!Ova dvojica zivi dokaz:))))))))))))))))))))
Mile paradzematlija..
hahahahahahahhaha...Seljakluka sabane dragi!!!
@drinsky1. Molim te nemoj se mnogo oko toga da brineš,čuvaj srce i nerazmiśljaj i kad ode manji entitet.tebe niko neče pipnuti..ja ti garantujem..
@Drinsky1. Srbi žive u Srbiji a bošnjaci pravoslavne vjere isto srbi žive u manjem entitetu .Diplomatske odnose netrebe u jednoj istoj državi😅..Mi poštujemo ali ste vi mnogo radili bez poštivanja bosne i zakona.normalno da nekda se rekne STOP
hahhahahha ocajan si
Zmaj je zakon za sve njih. Ja ovdje i ne vidim nikakav sukob.
dodik je sa zmajem cuvo zajedno ovce, to su dva havera
ja sekiracije....