Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Dodik da ce on braniti
Kad vide braća sa Manjače Dodika kod Putina glasaće dok ne umru za njega hahah, a onda otići ispred ambasade Austrije pitati kad je termin za vizu.... A što se tiče utakmice, savršen trenutak da se bojktoje savez i skine bagra
Sad kad dodiga njegovi potjeraju nada se vilama u rusiji kao mira markovic. Nikada se zbog kriminala nije smjela vratiti u srbiju. Tako i dodig trazi smjestaj u svojim vilama u rusiji a onda jadni narod poslije ga osuduje.
Zavrsio si i ti svoje dodig. Bolje bi ti bilo da si umro nego sto si otisao putinu.
Može, ali sa Bilbijom u napadu...
Nema sanse da bih savez prostane na ovako nesto
Dva krmka, jedan debeli a drugi kepecasti.
gluho bilo....ovaj desni ko hobit pored ovog našeg...... :(
Nije do Milorada do zapada je šta hoce zapad da ima zmiju u njedrima pa ako hoce nek im Mile dozvoli i vojnu bazu nek naprave u Laktašima
Rusiju je upravo UEFA skinula iz žrijeba za Evropsko prvenstvo. Desi li se da BiH suspenduju radi ove utakmice s njima, i Vico i kompletan savez na Bulevaru Meše treba spalit do temelja.
Koji li će to igrači igrati u Rusiji, da vidimo i to?
Spavaš li mirno Fuade Čolpa.
Treba Putku vojske ,ljakse mu obećao ko i Kadirov.
Nema nista od utakmice spijunu!!!
jedino da dodik i vico obuku dresove bih i poigraju tu utakmicu, niko drugi nece
Pitali dodicka sta kaze putin, nemam pojma samo viči harašo
Dodik nezna ni Ruski jezik. Pa kakav je to predsjednik hahahaha