Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide Mile lajkovackom prugom u istoriju!!!Dovidzenjaaaaa
Dodik će pobijediti sa 70% glasova, to zna svako ko ima imalo iskustva sa bosanskim srbima... plemenski narod, koji srbovanje gleda kao jedini faktor u kvalifikaciji za ovu utrku... pitanje je hoće li Bošnjaci dopustiti da Radončić udje u Predsjedništvo i igra kako Mile svira, ili će imati snažnog predstavnika kojeg kontroliše sin oca nacije?
Koji yebeni otac nacije.SDA-aovska propaganda ide direkt na ruku srbočetničkom agresoru koji tvrdi da su Bošnjaci nastali 92,Pravite sveca od političkog diletanta koji nas je uvalio u gowna potpisujući Dejton.
@BOSNJACKIpreporod 100%. Šarović nije veća srbenda od Dodika, Šarović nije organizirao srbsku čast, paradu za dan RS, i ostale skandale koje civiliziran svijet gleda kao sramotu a srbi kao herojstvo (slično terorističkom napadu na princa Austrije i trudnu mu ženu).
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Normalno, diktatura i jednoumlje. Najnovija epizoda serije 'Dodik i ikebane'. Članovi stranke ikebane, partnerske stranke ikebane, građani ikebane.
Zar se po zakonu moze prijaviti neko na funkciju clana predsjednistva, ko je pod sankcijama bilo koje drzave, makar to u bila najveca sila na svijetu kao sto je ovdje slucaj?
I Haag 2 ce biti vas mile
Rudonja predsjednik, čega li to
Nevjerovatno koliko federalni mediji forsiraju Dodika. Iza svega stoji SDA koja na taj nacin sklanja sebe i svoj kriminal izvan fokusa javnosti.
Dundov/rundov... .jaci i od sirotinje !!!!!! Koja je ovo dzukela ☝️ fujjjjjjjjjjjj
Za sve se pitaju stranci! Probajte pitati Hana, Vigemarka ili Mogerini...oni bolje znaju!
JOOOOJ DODO ima ljubavnicu a nije dusanka ,,,,,,,joj uljepsa mi dan .a zato njega interesuju africke jabuke mislim
ehehehhe...Bice iz Snsd a sa partnerima ce se dogovoriti...eheh.. koja bahatost....
Milorad Dodik ne priča o ljubavnici Dani Kisić, poznanici Željke Cvijanović zbog koje je ucijenjen i zbog koje je ekspresno smijenio Dzombica s premijerke funkcije kad je debitovala Željka na političkoj sceni i premijerskoj funkciji u RS-u.
dobro je da nece bit kandidata iz SNSDa za hrvatskog i bosnjackog clana :+
Ne daj boze da ti MILOKRADE pobijedis! Bolje da svi crknemo nego da ti ostanes na vlasti, bagro lopovska!
Daj nam Stevandica da se igramo, igramoooooo. ...:)))