Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reko sam ja, jednom dok je Inzko pomilovao srpske k..., samo pita, sta vam treba, mogu li kako pomoci! Pa vidi mu osmijeha na licu dok seta sa nasim Predsjednikom : )
Sastale se seljacine to bi trebao biti naslov
Ah tipova......ne zna se tko je od koga ljepsi.:-))))))))))))))))))
mico: ovaj levat nema pojma koliko cu ga zavrnut\' inco: plavojka, sad cu ti ja dat\'... intervjuuuu
@FBiH Ama nista se ti ne sikiraj, teme sastanka su: 1. RS jaca i samostalnija 2. RS jaca i samostalnija 3. RS jaca i samosalnija 4. FBiH u qrcu !
@UN Ako procitas naglas svoj komentar, shvatices da ti nije mjesto među normalnim ljudima, pokusaj se malo obuzdati, ipak je najsvetiji od svih mjeseci Šehr Ramadan ;)
@FBIH MAMA I TATA SU TI STOKA HEBO TI JA MA-TER SMRDLJIVU NA RAMAZANU
Ama preporucio mu Lajcak da ode kod Mileta na šljivovicu, kaze udara momacki...napice se stoka na Ramazanu...