Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste mu objasniti da je situacija OCAJNA UPRAVO ZBOG VASEG PONASANJA
Mogu misliti što su smorili čovjeka
Mogu misliti kako jemisljenje covjek ponio o Lakraskoj barabi!?
Došo Janez da vidi ovo oko prisluškivanja...
ja neznam ?
Šta ti je reći Slovenac! Uredan, dobro skrojeno odijelo, na glavi nema niti jednu dlaku koja nije na svom mjestu, prvai primjer evropskog čovjeka i lidera, dok je Dodik debeo, ko krme, Dzafwrovicu veliko odijelo, kosa ko da ima 120 km djecijeg doplatka mjesecno.... I neko se cudi sto su slovenci daleko ispred nas, a i citavog balkana
Diskriminirajuci ustav BiH ( koji je u sustini samo mirovni sporazum i nije prosao parlamentarnu proceduru,nit je odrzan gradjanski referendum) treba pod hitno mjenjati!! D, mirovni sporazum se odavno ne postuje i uzima se iz istog samo ono sto vladajucoj trojci odgovara,tj. sluzi im kao Svedski sto godinama!
Situacija u BiH je takva da 2 od 4 vladajuce stranke zele biti jednakopravnije od drugih,jer im jednakopravnost (gradjanska drzava) koju gradjani zastupaju ne odgovoara!! Uz to ne priznaju ostale i gradjane BiH ,u sustini ih ignorisu kao da ne postoje iako su ustavne kategorije!!
@PJS2 Koliko ima građana i ostalih prema popisu a tzv.građanska država u prijevodu bi bila unitarna i centralizirana država sa dominacijom ili hegemonijom najbrojnijeg naroda a znamo koji je to i zato mu ta koncepcija najviše odgovara.
@fbUser1554929447 Da nas ima i 100 opet smo ustavom zastupljena kategorija. Da nebi ovdje pisala dugometrazne komentare na temu,evo pojasnjenje ---https://vijesti.ba/clanak/415843/da-li-gradanski-koncept-princip-ili-model-pretpostavlja-unitarno-uredenje
sta ga imate upoznavati kad covjeka boli khurac, u ostalom vas dvojicu kad vidi kakvi ste dovoljno mu je
biće to 3 pisma iz Bosne na 3 ista jezika i 3 različite istine i 3 luda naroda
Bosanski svrbin otisao prije 40 godina u Pariz da radi,nije stigao vise od 10 rijeci nauciti a djeca su mu vece seljacine nego da su se rodili u selendri kraj laktasa ili prnjavora.
Ne zna sad Borut jel' poš'o il' doš'o 🤣
Ovaj Dzaferovic se osusio ko tulipan.
i jesu li mu rekli mi smo krivi za ovo
Upoznali ga sa situacijom koju ni sami oni a ni niko u svijetu ne razumije. Mogu mislit kako mu je sve jasno.