Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će se država baviti tim problemom, tja nećete vi iz mjesne zajednice!!!!
Kad se pojavi pravi problem kao ima država i nisu oni nadležni a kad je laprdati u prazno oni su država i za sve su nadležni.
Pa osjetit će Dodik to uskoro. Zapravo pridružio se fašistima Čoviću, i onima iz EU. Veselje i pjesmu pod šatorima očekujemo vrlo brzo! Fašisti ostaju fašisti, a bez kazne neće proči!
Ooooo komšijeeee eto musafiraaaa !!!
Ono bi da ima svoju vojsku, a nece i nije u stanju da se bavi izbjeglicama i migrantima. Nista nece valjati ako se ova pogana tvorevina sto prije ne ukine kao institucija.
Slika sve govori ; ronhill peva na uvce , a prdCdnica ( vlade šumske) se istopi ( od ushićenja) ..!!!!
Gdje SAD i EU odluči tu će ih smijestiti več odavno Vas Niko ništa nepita mamlazi a Dodiku sam par hiljada eura da prepolovi da Bakirom i Teo riješen Problem a i u pravu su ovo dvoje retardiranih Debian Država BIH će odlučiti koliko ih mogu primiti ovo dvoje.
Pa i necudi me bjeda jadna nemaju ni za svoj narod
@bond.james.33 Tačno, parizera nemamo a oni Šunkaricu i slaninu nejedu !!!
Drzava je BiH, a vi ste bagro u BiH tako da mozete da pusite i radite sta vam se kaze
I vi ste u državi BOSNI I HERCEGOVINI tako konjine da se ništa ne pitate
Pa RS je dio drzave, stoko.
ko vas pita
TAKO JE...
Pa sve ove ''izbjeglice i dolaze iz Srbije i CG preko RS-a. Zašto onda ne pošaljete više policije da čuva granicu??? iz RH u FBiH sigurno ne ulaze. Samo izbjegavate probleme i dajete drugima odgovornost za njih, a vi ste krivi što ih je već toliko došlo! ČUVAJTE GRANICU!
pa tzv. "rs" je drzava isto kao sto je Željka zensko celjade, nevino u koljeno.
Čuj njih dvoje saglasni???? Ma ne seri.....
Neka, ima park u Banja Luki :)
@p.starck Ma zvali smo ih mi u Vlasenici na konak ali ha viđeše krmaču sa prasićima, vele, žurimo u Sarajevo... jah...