Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno se znalo da je cilj medjunarodne zajednice da BiH bude nestabilna drzava.
Dok naši glume neke merhametlije i kradu sve što vide ovi drugi glume barabe agresivne i kradu sve što vide ali zato EU uvijek kažnjava merhametlije a ove barabe nagrađiva da bude samo tiho da nema galame guranje pod tepih problema
ko nam je kriv kad sda i bakir umjesto da idu lobirati u eu i ameriku, šuruju sa iranom, pakistanom i ostalim kozoje*nim sredinama
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Palestinizacija je počela, a kriva je prije svega naša bosansko/bošnjačka tender politika kojoj je domet bio staviti kuma na direktora javnog preduzeća, malo nešto ukrasti na tenderu, kupiti Audija i vikendicu... I tako je većina od 60% postala politički nebitna malo po malo, i pored svih presuda i evropskog suda za ljudska prava i suda u Hagu nesposobni SDA retardi nisu uspjeli napraviti nikakav pomak nego su nas i unazadili
Realno nije posteno da bude vlast HDZ SNSD brz SDA jer Bosnjake razbijaju...ali nije ni posteno da SDA vodi Bakir tj. Sebija koje vec sad je upitna uloga Izetbegovica u sudbinu Bosnjaka i BiH!
Evo uspjeli su ovi diletanti i podg..ne muhe,za dvije sedmice rasturise drzavu!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Krstaši,samo neka je protiv Muslimana
Zahvaljujuci Adziji i raznim Fortama - medjunarodna zajednica je jedino iz vlasti uspjela eliminisati stranku za koju je vecinski glasao Bosnjacki narod. Aferim izdajnici.
Sve je očitije da je za Zapad problem Islam u Bosni. Nažalost vodstvo Bošnjaka muslimana je zaslijepljeno i zauzeto međusobnim podkusurivanjima i svojom pohlepom. Jedan lik na tv-u usporedi Bosansko pitanje sa propašću Andaluzije, iskritikovaše ga, ali ko poznaje taj dio historije, vidjet će sličnost. Crv nemorala kad se useli u jedno društvo, rastoči ga.
Kradimo i ne smetajmo niko nikom.
međunarodna zajednica nam je napravila rat uz pomoć ovakvih kao oni,i dan danas nam baš oni prave sranja glumeći kako nam pomažu,kome,su kolonisti pomogli još,a da ne vode lični interes
https://youtu.be/mdAMsBwPoYY
Najveci izdajnik bosnjaka dino kaze da sa hdz radi programsku koaliciju. U tu koaliciju ulazi i snsd a ciji je jedini program da se razvali drzava. E sad glupi bosnjo nasjeda na pricu o programskoj koaliciji. Covjek nam u lice kaze da radi programsku koaliciju a nasi ga slijepo slijede. Gdje su ljudi iz sdp da kazu nerminu da nemoze to tako. Gdje su patriote iz sdp. Kako semir moze pristat na tu koaliciju. Gdhe su borci iz nes-a. Jesmo li za to ratovali
Odgovor Bošnjačkog korpusa je samo stabilna većina koja se neće moći ucjenjivati. SDP je na potezu. Izdate li sada DF će preuzeti vodstvo socijaldemokratije već sljedećih izbora, ionako su vas skoro stigli.
Tzv MZ je uložila ogroman trud i sredstva još od Dejtona da preko kupljenih medija i NGO kreiraju među Bošnjacima još jedan ljevičarsko-ateistički narod. I u tome su uspjeli. Osmorka je pod skutima tzv MZ-e sklepana od kripto ljevičarskih i šatro desničarskih bošnjačkih stranaka. E sada će tzv MZ-a tu osmorku lijepo staviti pod kontrolu HDZ - SNSD demokrata. Projekat GAZA uspio.
Kad god su ova dvojica poletila brzo su i sletila
Trojanci jos uvjek jasu zahvaljujuci OHR i svijetskim silama koji diriguju izborima.
Pametnom dosta. Osmorka nije dorasla i ako uspostavi vlast bit će ucjenjena što znači rapidno slabljenje države i jačanje etno principa. Jedino što u ovom trenutku može zaustaviti te procese je jaja stabilna koalicija sa probosanske strane SDA SDP i DF bez koje se ne može viśe nego bez ova dva jarana. Dal će SDP imati pameti i otrgnut se iz ruku neznalice Konakovića.
Ko vjeruje da je međunarodnoj zajednici stabilna BiH u interesu neka sebi nabaviti informacije ko ove šta dokazuje suprotno.
Evropi treba nafta iz Rusije, koju je ta ista EU sancionisala. Tu ulijece Covke i Dodo sa patuljkom iz Njemacke i odradjuju pos'o preko Ploca i Bosanskog Broda. Svi zadovoljni, narodu se baci redovno po koja kost i tako dalje narednih 30 godina. Glupi Bosanci i Hercegovci.
Samo su Naivci mislili da ce biti drugacije. I Becirovic ispada za lige od M.Z. jednostavno ne vole komuniste. Vratice se SDA ne sama , nego ce je vratiti M.Z. To i mala djeca mogu zaključiti.