Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojska na granici?!? Ej Dodik pa prije 10 dana druga pjesma je bila
Dovoljno je da je jedan zarazen u tom "naselju" i sve ce dobiti virus,e dodo dodo😂
Zamisli hajvana hoce da napravi ludnicu od zemlje. Kao da vec nismo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A sad hoces vojsku, jel? Kad je normalan narod pozivao vojsku da brani granice od migranata bilo je necu, a sad bi odjednom da ti pomazu, ma sibe tamo
Moze li neko objasniti zašto brišu komentare. Tek se registrovao
Buon giorno
"Čekaju nas teških mjesec i pol dana. Smanjit će nam se ekonomija, bit će problema, ali ćemo kao društvo vidjeti kako ćemo" Pa valjda je trebalo reci: „...ali cemo kao drustvo uspjesno prevazici sve probleme!“?
Učini mi se "Virus je kod nas došao jer su migranti boravili i radili na istoku. Oni koji se vraćaju su također potencijalni nositelji virusa i mi moramo da se odbranimo. Nisu stranci zaraženi u BiH, nego migranti. Često su nažalost migranti koji rade u inostranstvu bez zdravstvenog osiguranja. I sada neke države migrante uslovljavaju i 'tjeraju nazad. Predlažemo da se na granicama uspostave naselja sa vojnim šatorima za migrante koji će tu boraviti 14 dana."
Mi smo vec 25 godina izolovani debilu radi takvih kao sto si ti...ovo bi se zvalo izolacija u izolaciji....
Cuj sami ce snosit troskove ishane
Puno je humanije zatvoriti skroz granicu, nego ljude trpati u nekakve šatore...
Da ste takvi preventivni i u drugim granama poput ekonomije, bili bi mi jedna švicarska.
Svakakvih bolesti ima.
Je li to ona vojska koju hoćeš da rasformiraš? Je li ovo Mile došao tobe?
U nas je sve o nasem trosku
U nas je sve o nasem trosku
Sanja Vulić svršava
Pa ti si za šatora i za mikrofon!
A sad ce vojska pomoci, ha? A za kontrolu kretanja migranata ne moze jer se ne uklapa u strategiju otezavanja situacije u FBiH?!