Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne boj se slobodno nece ti oni nista,uvjerio sam se sinoc kad je Tanja Fajon gostovala na N1.Svaka cast voditelju Zukicu covjek je jednostavno provalio,nesmije na Dodika ni da pisne,iznenadila me,kad ona onako djeluje i predstavlja EU,ma mozes se komotno i ocjepit,sto se njih tice,dvolicnjaci.
Krme se sprda sa vama a vi kako hocete.
NE BIH SE NIJE BRINUO DA SAM NA NJEGOVOM MJESTU - Europa je pokazala koliko je sporna i neefikasna čak i kada je bio rat u BiH. Prije se može očekivati neka kvalitetna reakcija iz Afrike nego iz Europe
Pa zar vam do sada nije već jasno, milorad dodik je glavni baja. Ne može mu niko ništa, jači je od sudbine. Zato Bošnjaci radite na sebi, natalitet na prvom mjestu, pa kad baja bude istorija, da nas bude barem miliona tri
"Što se mene lično tiče mislim da nema nijedan razlog za konflikt između mene i EU" Na zalost ovo je istina. Ukrajina bi trebala da izvlaci zakljucke.
Čovjek siguran u svom balonu zvanom RS.
Ej UJ uvodi sanckije, saš vijet kad ti zabrane ulazak u bezmudski trougao.
EU uvodi sanskije Dodiku. Neće moći ući u Burkino Fasu narednih 5 godina. Sad ćemo vidjeti čija majka crnu vunu prede! Hehehe
Zapamti Dodiku "zlo rađenje gotovo suđenje" InsAllah.
Ukinuti takozvani rs i rijesen problem
Kada padne Orban ide I Dodick.Jos godina max dvije.
Koja to zemlja ćlanica EU voli BiH u kojoj su Bošnjaci/Muslimani većinski narod.A ti da prelaziš sa minimiziranjem BiH a u sklopu BiH samo dižeš manji entitet to vide i ptice na grani (sem srbskih)
Je lu ovaj covjek legalno izabran pitam se?
Nadrljo si baja !!!!!!????
Zabrana pjevanja po šatorima i kafanama. To je za njega sankcija a putovanja po EU, muzeji, krstarenja, izložbe, galerije, pozorište itd to mu svakako nije blisko.
Nikakvi EU i americki projekti i pomoc za RS, nema pomoci lokalnim zajednicama u RS. Sve otkazati i iskljuciti.