Komentari (506)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ljudi" iz RS-a su glasali za ovog vepra...
Mislio sam da ce kampanja za naredne izbore u dogovoru Bakira i Dodika bit kao zadnjih nekoliko puta, paljenje auta, lomlenje krizeva, gadjanje crkvi i dzamija, rusenje grobova i mezara……..Ali ovaj put je Dodik stvar podigao na jos vecu razinu.
DOBRO LJUDI JEL VIDITE DA JE OVAJ VEPAR DUBOKO ZAGAZIO U IZBORNU KAMPANJU, JER VIDI DA RAPIDNO GUBI POVJEREJE GRADJANA. AKO NA OVO NAJSEDATE I DAJETE MU VJETAR U LEDJA, ONDA STVARNO NISMO NORMALAN NAROD. PUSTITE GA, NEKA SE MAJMUNISE, AKO GA BUDETE IGNORISALI DOSADICE SVIMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aliju trebaš slaviti svaki dan, paliti mu svijeću jer ti je on dao R. Šumsku!!!!!
Hahah zakacio se na vojsku sto nedadose srbijansku vojsku eskurzije na Manjacu,tu je kvrcno za sva vremena. A lik ne radi a dolazi na posao nema dalje,samo pogresne tablete mogu biti
Depolitizovati vojsku smanjiti i pridružiti je natou je interes i građana BIH koje bi oni ,,štitili" i tih loše plaćenih vojnika.Ovakve sklepane od tri vojne komponente koje su do juće ratovale i treba ukinuti jer i onako bi se raspala da neko jaće pusti vjetar a vuku velika buđetska sredstva.
Kad je izbor pjesme u pitanju?Danas 18.10. se ući mevlud povodom rođenja Muhameda al.se. Dodik i ekstremni srbi bi mogli ućiti mevlud povodom dejtona kojim im je ALIJA poklonio RS.
Ovaj site se treba zvat dodix.ba
Znas li Mile za Portira?
Znas li Mile za sortira?
Možel "Vihor ružu niz polje tjeraše, aj dotjera je Muji pod čadore"
Не дамо да се распадне Босна,земља наших предака који не примише ислам.
Ovaj primitivac ponižava prije svega svoje Vlahe ovakvim ponašanjem. Izetbegović mu podilazi i pokazuje da je još gori. Oni su tragična posljedica nametnutog neuređenja ove zemlje kroz Dejtonski sporazum, i ovako će ostati sve dok je tog nesretnog Dejtona.
Ode rs(genocidna tvorevina) u tri lepe materne
Kakav god da je Bakir, od njega je bolji milijardu puta...
Komanduj Dodiče nećeš još dugo :-D
Bogami si se ohrdao Mile 😃
Ne znam zašto sebi stavlja "TARGET" na čelo, valjda on zna. Raja nemojte svadbe ovih dana, može se nekome slučajno omaknuti, pa ........... opet ista govna preživljavati kao djedovi, nemojte molim vas. Valjda bude veselo u Predsjedništvu, ovo je ispratna pjesma za Dodu koliko vidim ... tako i treba sa stilom pokazati pravo značenje riječi "Dno dna" DDD(Dodo dno dna).
Sve si bolesniji i bolesnoji....
Ponesi frulicu, điki.