Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor tebi je! Ustav Republike BiH! Ćao GENOCIDSTAN!!!😎
Vučić nek sredi preševsku dolinu i sandžak da mu se Kosovo ne ponovi 😜
Samo Unitarna,građanska ,multietnička BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kupiš čevape, makneš lepinju - DODIK. Otvoriš jogurt, ispod čepa - DODIK. Otvoriš Coca-Colu, mjehurići šapuću - DODIK. Otvoriš Klix, naslovnica - DODIK.
A Sejdo i dalje koluta ocima, dok Vucic i Erdogan uredjuju BiH. Eto koliko je Sejdo bitan. Nista Dodik nije izjavio, sto se Erdogan i Vucic vec nisu dogovorili.
U buvaru ces ti traktoristo. Ni u kakvu disoluciju.
Izaberite disoluciju, svakako ste se već dobrim dijelom dislocirali po srbijanskim kasabama i selima. Vlahadija iz Hrvatske po Vojvodini a vi po Srbiji. Zemlje možete ponijeti onoliko koliko se zalijepi za papke
Hahahahahah, Jel ovo Miodrag Petrović Čkalja. Ovi srbi Zaista pričaju dobre viceve.
Dodo bi vodu na svoj mlin, eeee pa ne ide to tako. On jeste kičmanjak ali onaj gedžerski i to pravi, tvrd u glavi ali mekan u guzici.
On vise nezna ni sam sta Laze!!
Mozes ti napraviti disoluciju i bez Erdogana. Sta cekas Mile, usudi se...
KO JE REKO?!!! Zeko reko hahahahhaa
Ne vadi ga srpskoj sirotinji
Rekao si merhaba sultane, dobro došao nam u lijepu Bosnu.
Dodik evo Prijatelju haj kreni sa disolucijom, prestani vise bacati prasinu u oci.
Ovo se zove predstava za javnost.
Ima još rješenja, traktorijada u Srbiju, na primjer.
dodo nije shvatio jedno UKIDANJEM DEJTONSKOG SPORAZUMA NESTAJU ENTITETI KANTONI I DISTRIKT I BOSNA I HERCEGOVINA POSTAJE REPUBLIKA. Dakle bujrum Dodo nastavi dalje i pomozi nam da ovo privedemo kraju... Jedva cekamo Republiku Bosnu i Hercegovinu
Zeljko Komsic predstavlja 270 000 ljudi. De dodo izbroj do 270 000
Tuđman i Milošević su kninske Srbe naselili u BiH i tako narušili etničku sliku na štetu Bošnjaka s ciljem njihove eliminacije.Niko nije problematizirao kako su dobili Bh državljanstvo niti radi n apovratku njih u Hr i zato se Dodik i Milanović slažu jer oba rade na razvaljivanje BiH i Bošnjaka kojih je preko 60% u BiH pa otuda panika.
Erdogan neka se bavi Srbijom, koliko se vec i bavi a nas neka ostavi na miru. A Dodik.....ima svoje ukradeno dvriste i samo tu moze postavljati uslov, dogovor ili disolucija. Ovo je BiH a ne njegova prcija.....