Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspadas se i na kraju ces se raspasti od mrznje nacionalisto.
Glavni fazon licemjerja u Bosni i Hercegovini. Odes pljujes po drugima javno, drzis konstantan pritisak svojim negativizmima na 'one druge' jer oni drugi nemaju naljepnicu 'moj' na celu ko su i sta su. Sve im razjebes na 'nacionalistickoj bazi' poremetis porodicne odnose i onda se prikazes velikom slikom kako si ti taj koji svoju porodicu pazi a po milion porodica pljujes.
Hahahaha...cuj doprinjeti raspadu. Zemlja se ne moze se budalo raspasti a ovakva drzava mora prestati i to usloro...ovo nije mjera za normalnog covjeka, ali se moze napraviti kad ti i tebi slicni odete na smetliste istorije
Pas laje, karavane prolaze.
Zamisliš se i shvatiš da na svijetu ima još bar 7,5 milijardi ljudi koji nemaju blage veze ko je Dodo.
Okanite se ove budale vise destruktivna politika
Lagumdžija i Arnaut bruka I sramota Denise zar nije bio niko drugi od ova dva idiota koji parazitiraju u vlasti 30 godina.
Zato js skaka sunetdzija sa kiseljackom diplomom pravi ambasador!
Nije bilo. Svi su isti. Koga god da je izabrao je idiot ili stari uhljeb samim tim sto je u idiotskoj partiji zvanoj SDP. Najveci neradnici i jos zive u zaostaloj titoslaviji. Budale jednostavno receno. Pa i Mirnes he odustao od Tita a oni jos nisu 🙊🙈🤦‍♂️😂
Ne vjerujemo ni mi Lagumdjiji ali smo nemocni. Cudi od tebe Mile jer si ti mocan.
Treba vako, treba nako, kad jesi onda jesi a kad nisi i nemoj. Malo sam neodlucan a mozda i nisam.
Denise, je.o te Lagumdzija
Oblutak123, hebo te kirba, odnosno sebkin mali
Ja sam saglasan da te stavim na BERBINU ranu,tu bi bio najucinkovitiji.
Dize rejting SDA-ovcima ko i uvijek. Denis je rak rana za Dodika i RS-ovce, zato vise nece okusit ni kap Komsiceve rakije
Ovo je primjer Dodika. Prvo rekao da će nešto blokirati, a onda to sve opovrgao. I sada da se neko počeo razglabati s njim to bi bila predstava za javnost od nekoliko mjeseci.A na kraju ništa. Njega najviše treba ignorisati.
Meni je žao naroda koji glasa za ovog bika, žao u smislu koliko su glupi i naivni da ih ovaj mota oko malog prsta.
Daj ba dosta i ovog indijanca vise. Treba povuci crtu ili cemo zvijeti normlabo ili neka ide sve u 3pm pa kom obojci a kom opanci.
Vepra ne mo'š naranit nigda. Bore ti rundave... Aaaa
Da dodje do rata Dodik bi ratovao sa Dedinja.