Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ba stavite uvijek tu sliku na kojoj izgleda koda sere
Blub...
U očima poremečenim mu vidiš mržnju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj počeo Vučića kopirati buhahahahahqahahahahhahahaha
WTF potpisali Izetbegović? Cikotić? Mustafa Cerić? Jbg, mogli su još potpisati Šemso Mehmedović i Dževad Mlaćo pa da vic bude potpun i da Kožo nazove Dežulovica u dva ujutro!
mile kontraš
aha...fino...a reci mi bogati , najprimitivniji premijeru , kako se karakterise okupljanje ameba sa sajkacom na ravnoj gori ???? jel i to spada u radikalizam ??? kako se to karakterise ??? da li to treba sankcionisat i stati u kraj ?????
popisam ti se na sajkacu i kokardu opet kao sto sam u ratu radio
danas kaze ma ovi su bosnjaci fini, nisu oni teroristi, a sutra ide da svjedoci u korist mladica
hahahahahaha Kao da i nije!
grok,grok
Nikad kraja šupljim pričama.
Putin u govoru naciji kaže: Stanje ekonomije je kritično, radi sankcija zbog Krima. NAma je potrebno jedinstvo radi terorizma u Siriji ! Dodik u svakodnevnom obrćanju svojoj NACIJI preskače onaj identičan dio o ekonomiji a satlno ponavlja ovaj drugi, ko i Putin uz prisustvo RPC ! NAMA JE POTREBNO JEDINSTVO RADI BORBE PROTIV ISLAMSKOG TERORIZMA ! Ono da RUsija pod sankcijama radi krimskih radova NI RIJEČI !
БРАВО МИЛЕ ПРЕДСЕДНИЧЕ НАШ !!! САМО НАПРЕД НЕДАЈ СЕ !!!
Sad ko vraćaš uslugu jaranu Bakiru koji te po ko zna koji put održava na vlasti,svojim djelima i komentarima,na kojim mu ni tukmaci ne bi pozavidili.
...sjo, saće bin laktaši da oplete po ravnogorcima. ko ga gledam. naj­ebali su.
koga briga cemu ovaj daje podrsku cemu ne, nije zaniljiv nikako....
Imal ba kakve osude Rusa i terorizma u Ukrajini. Ili bar srpskih ratnika u tom terorizmu ? AKo im baš ne paše BiH, bar je Ukraina zemlja po mjerilima UN !
VAljda misli da se na njega kao teroristi izjava ne odnosi ! Al nigdje ne kaže ni da se ne odnosi ! :)
Dodikov je izgleda postao rus.