Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi ga majke mi isao bo on nekada i EU i SAD ali je osudjen da bude seoska varalica
@VremeVukova, jest da nije lovaca. :)
@e bas trebate vi da ga sazaljevate, pravo ga pogadja vase misljenje 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U svijet mu ne daju, a sponzoruša pun Beograd i šta će drugo. Ovako se usput prikaže kao i on nešto radi.
@VremeVukova A šta će to biti? Putin prekjuče pred 1500 novinara iz cijelog svijeta reče da su Srbi počinili genocid u Srebrenici.
@VremeVukova Jel' to leba ti čitaš Informer?
Postao vašarski međed, kao i Šćepo. 😄😄😄
a nigdje kanđžije i užeta ;)
Zar narod u RS-u nevidi, da ovaj pustopaša nema šta otvara u svojoj avliji pa se mota po komšijskim avlijama? Vjerovatno je tako, jer u svojoj avliji je sve pozatvarao!
Djikan se djikanu raduje.
Mile se sprema bježati iz Bosne. Zato je sada stalno u Srbiji.
Ne razumijem zasto djikanima iz Djikanistana treba bolnica, kad svi znamo da su djikani kolektivno mentalno poremeceni, bez obzira da li se radi o djikanima iz Djikanistana ili djikanima iz Genocidnog Djikanistana. Djikanizam je neizljeciva bolest, to ce vam potvrditi svako ko je imao nesrecu da zivi u blizini djikana.
kakav je zivot sa mrznjom?
@zokin4s reci nam ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sto ne kazete sta je slavio 9.5.??:)))
ti nam reci djikane sta je najglavatiji djikan medju djikanima u Genocidnom Djikanistanu slavio.
jebovasdoodookdavasjebooo
Naslov lazan!!! Populisticko novinarstvo = LAZNI NASLOVI = KLIX!!!
HDZ, HDZ BiH, SNSD, SNS, DPS Crna Gora, SDA...svi oni (odnosno njihovi lideri) pripadaju istom bankarsko-političkom lobiju...pogledajte koliko samo stranih bankara i političara, koji su u ex-Yug od kraja rata, je vezano za Salzburg!
Pa sta ce sirotan, to mu sve sto ode preko grane!! Hahaha fukara , da nije smijesno, bilo bi zalosno.. al eto
Srbijom bosanski djikani vladaju
Da ste ozbiljan medij, ta vijest bi glasila ovako: Glavati djikan, inace najveci djikan medju svim djikanima u Genocidnom Djikanistanu, putuje danas u Djikanistan gdje ce sa ostalim djikanima i najvecim djikanom iz Djikanistana - pickoustim - djikanisati otvarajuci neki djikanski autoput.
Bolest nema granice
@VremeVukova zasto bi netko bio ljubomoran? kad njegov otvara puteve i bolnice u drugoj drzavi.Haj mi ti rece sta ti imas od tih puteva, sem ako ne zivis u Republici Srbiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nepismeni Klixu, naucite vise da se na bosanskom ne kaze Srbija, nego Djikanistan.
Šnajder