Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili bi ste svi preko drine što je realno i bila pravda.
ovog mileta treba po hitnom postupku ili hapsit ili ohladit...radi bolje buducnosti djece iz svih naroda....
Sve sto vam ne odgovara u Bosni, mozete imati preko Drine
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
To možeš još birati između KPZ Zenica ili KPZ Foča.
Sve sto vam ne odgovara u Bosni, mozete imati preko Drine
Ovo je samo pokusaj da uvuce Opoziciju sa sobom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam misljenja da je Bosanske Srbe, Hrvate trebalo protjerati s ovih prostora. Oni su dio historije, kulturnog i društvenog nasljedja ove zemlje, ali isto tako rat se nije trebao zavrsiti Dejtonom. Iskljucivo cjelovita Bosna i Hercegovina, gdje su svi ravnopravni, jedan predsjednik, bez ovolikih nivoa vlasti, cjelovitost u svakom smislu. Jer da se rat nastavio ta cjelovitost bi se omogucila, i vratilo se pravo drzavi koju su gradjani izglasali na referendumu '91.
Isto vrijedi i za drugu stranu. I onako je Armija BIH vodila tada, sada bi Banjaluka bila druga prica.
Evo vidim da se samo ovdje mrznja siri.. Bosnjak sam i zelim da nasi normalni Bosanski-Srbi i Bosanski-Hrvati da ostanu u BiH i graditi bolju buducnost svi zajedno.. jedan dan ove nacionalne ambijice nece biti aktuelne i ljudi ce zivjeti, skolovati, raditi i druziti bez straha i mrznje.. BIH pripada svima nama jednako.
astati znas pro davosi cigare uratu isadbi isto radijo amozda nebinitrebo dovoljno sise nakro za3zivota.fuj bogani lijudska.
Kako ti sve to do sada nije smetalo, a sto se tice 1995, ABiH ti bila na domak BL i kontrolirala zajwdno sa HVO preko 55% teritorije
Da nisu ameri rekli kraj, Srba danas ne bi ni bilo u BiH. Ne baljezgaj Dodiče.
Tebe ne bi bilo sigurno!
Mozda da Dudakovic i Alagic nisu bili pred Banjalukom ne bi ni bilo prihvatanja ponude ‘95
Dodo konta da bi do danas cuvao aerodrom i samarao Ronhill...
Sigurno, a pogotovo onima u Prijedoru i Banjaluci koji su 95 već pravili saobraćajni kolaps sa traktorima.
a gdje ti bi Mile u tom periodu,,budaletino da nije bilo NATO-a,vi bi bili u Rusiji,nebi bilo Srbina na mapi zapadnog balkana
STIDIM SE KAKAV LUDAK VODI I ZOVE SE PR3DSJEDNIK BiH.
Da je se rat nastavio, ti bi danas bio samo obicna fukara prodajavuci ronhil na Terazijama..mrš bre ćalovina jedna
reci bogu hvala majmune jer sa nisu Armiju BiH zaustavili a zna se ko nebi ti bio tu i jeo govna
Da rat nije stao, posebno jer ste počinili genocid ali i brojne druge zločine - sad bi se ti javljao iz Niša, i kukao kao nisi sve spakovao na traktor.