Komentari (328)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 karcinoma BiH.
@DinamoZagreb niko im ne brani da budu i kinezi ako žele al da rade na dobrobit naroda ...baš be boli uvo ko je šta kad odemo iz zemlje i radimo za dobre pare ne smeta nam ko vodi koju državu ...haj zdravo
@Automatic4444 dosao i taj trenutak da se lize guza SNSD I HDZu ..... postali ste partneri .... sad valja pojesti sva gofna sto si pisao protiv partnera .... moj Automatik, tesko da ima veceg ljigavca ovdje od tebe .....teskooooooooooo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar Izetbegovic nije na biro-u 🤔🤔🤔
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Bravo mi, bravo glasaci. Bravo svi zadrti, neuki, bezobrazni i licemjerni Bosne i Hercegovine.
Oni su u talu a ovce neka se i dalje međusobno glođu! Njih čekaju budžeti, vlast i funkcije a narod(i) neka i dalje idu za vratove zbog politike!
Oni dogovarali i raspravljali!!!????.....stvarno su opasne ove temperaturne oscilacije.
Pazi slika kao da su holivudske zvijezde.Fuj
Dao bog pa im kratko bilo i sto krace trajalo!
Pa gdje vam nestade Fahro? Raspasce se SBB ako ne udje vlast kako bi nadojio budzetskim parama i zaposljavanjem svoje ideoloski primljene clanove, tipa Adisa Arapovica ili Sanelu Prasovic. Svi redom ideoloske dinar efendije. Sta ce pisati cuveni dinar efendija - Bakir Hadziomerovic, kad SBB udje u vlast sa SDA, a covjek je enormnu energiju potrosio da popljuje svaku mogucnost koaliranja sa SDA. Neka je, ali ostaje pitanje hoce li popljuvati i SBB kad udje u koaliciju sa SDA.
Halo patriota! Ima li šta o NATO-u? Nije važno više?
Troglava aždaja
Mi Bosnjaci treba da budemo najdrzavotvornije orijentisani jer mi rezervne domovine nemamo. SDA nam nudi paradox i propast jer etno podjele su platforma na kojoj se dijeli BiH a bez BiH tesko cemo mi Bosnjaci ovde opstat. HDZ SNSD i sl uvijek igraju dvojako izmedju Sr i Zg i cesto na stetu BiH trazeci partnera medju Bosnjacima za legalizaciju etno podjele gdje je SDA apsolutno slika i prilika njih samih i onog sto im treba
Postoje tri velike strasti, alkohol, kocka i vlast. Od prve dvije se nekako može izliječiti, od treće nikako. Vlast je i najteži porok. Zbog nje se ubija, zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik. Neodoljiva je kao čarobni kamen, jer pribavlja moć. Ona je duh iz Aladinove lampe, koji služi svakoj budali koja ga drži. Odvojeni, ne predstavljaju ništa; zajedno, kob su ovog svijeta. Poštene i mudre vlasti nema, jer je želja za moći bezgranična.
bravo za bakira i sda sto su ljudi odbranili vi ste definitivno prodali sto pic.. od sda sad sutite sad vam dodik i covic dobri
Kako nam je glup zakon pa ko dozvoli koalicije znaci vecina vas nije htjela i vi se opet uslihtaste u vlast. Ma truba od drzave prosvirala sto uopste glasati kad se oni skroje sami kako hoce.
Sto njih Gacic ne potamani, sjeme im se zatrlo
Samo da prodas njihova odijela i auta mozes nahranit pola federacije