Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li nam sprema DODO?!!?
Sto nebi cestitao kad ga bosnjaci spasavaju zajednickim uzimanjem MMF-ovog kredita.Bez tog kredita odavno Dodik nebi imao priliku bilo sta da kaze,cak nebi bio ni u BiH.
nemire u oktobru .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj mi ga ti ništa čestitati da ti ne bi je3o mater.
Dzema BRAVO! Svi znamo sta nam misli, zato nek jede govna. Njegova cestitka nama nista ne znaci. Ne pada mi na pamet, da mu jos budem zahvalna na tome sto cestita! Nek ide u pm
...ajd, bolan, taman ko što je i aljo bio građanski orijentiran...vidiš da ga je dodo pođonio...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma daj, ovo je komedija.
lijepo receno
O, Rukvaš, od kud ti u svojoj državi?
''OmekaHnio'' nam Dodo, čestita čojk Bajram...
Ljudi nek je sve ful ful. Živi, zdravi veseli bili.
...HVALA PREDSJEDNIČE I DA NAM POŽIVIŠ I JOŠ JEDNU UVJERLJIVU POBKEDU DONESEŠ...
Hahahah i ovo da me nasmije,ovaj coban koji muslimane ne moze organski sam kao cestita Bajram pa to je stvarno VRH gluposti
Ma je li moguće?
obraz - djon .
Dodo jariša, da je još od srca bilo bi sve 5..... budi bar jednom čovjek i nemoj biti licemjeran
Za Bajram nam doveo belaja u Bosnu u vidu onih umjetnika da se insan umjesto da podijeli Bajram sa svima misli za živote sopstvene djece i familije.
Da nisu izbori ne bi ni cestitao..
http://instagram.com/p/rCEjk6iyuG/?modal=true