Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Beigradjani ko doalazi da vam kroji kapu,zato motke u ruke i najurte to odakle su dosli i ujedno ini su strani drzavljani koi izazivaju nerede u drugoj drzavi tj TERORIZAM!!
To su sitni pilićari. Buranija. Kriju se stid ih, ne znaju ni što su došli tu, zarad uhljebljivanja na drzavne jasle
ovako isto Hrvatima ercegovci kroje sudbinu a veze sa njima nemaju osim kad za cvaju idu glasati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vježbaju da li mogu svi ispod kruške.
Sta su Srbijanci sebi dozvolili da im bosanski pravoslavci kroje drzavu...
ovako isto Hrvatima ercegovci kroje sudbinu a veze sa njima nemaju osim kad za cvaju idu glasati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadniii su ovi koji su primorani nego ovi sto rade kod privatnika... jer ovi u državnim firmama su se prodali kao ku*ve...
E šta ste dočekali. Eto vam Bosanaca ( pravoslavaca) da vam objasne šta je demokratija. Hoće li biti fam Džoković da dočeka Dodu?
Čuj poslat će autobuse građana,smiješno do bola.Ti možeš postati autobuse seljački svetosavski kmetova.
Tako je to kad si zaposlen na budzetu, sluga si vladajuceg establishmenta, prdonja obicni i mogu te poslati na autobus da se provozas kako ti se naredi. E moja fukaro jadna, lica bez svog misljenja i trunke morala.
Sramim se ovakvih stvari u njihovo ime, eto vam posao preko stranke, ne znam koliko da je placeno, ti vise nemas pravo ja mislienje i ovako te tjeraji da ides po raznim mitinzima
Ko ce kome nek svoj svome . Ipak su to Bosanci .
Trcite samo morate da bi vas ovaj ko fol stitijo koje ponizenje ici na besplatan Izlet, a sta vi mislite onaj narod Beograda nije dolazijo sa strane treba vam zabraniti preko Granice preci!
Na slici srpsko nacionalno blago : pickousti pakas i supkousta picketina !
To nama treba, mitinga, ratova i vojski!
Tako je, puna podrska picoustom, avionom salji, ima se para.
salje krezubu stoku u Beograd...
Jadna drzava koju Dodik podržava
Najbolje je da se svi spakujete, evo pogurat cemo vam i mi buseva iz federacije i fino u begeš i nemojte se vraćati tako vam Boga. Sendvič u jednu, zastavu u drugu ruku i srbujte brate koliko hocete samo nemojte vise ovamo dolaziti.
Jadan narod na budžetu... njima kad stigne poruka da moraju na protest... oni moraju ići... kad su dosli na posao na osnovu njih... mafijaskim kanalima a ne korupcijom... dakle mafijaskom...
2 g...a havera na slici,"takozvani" Srbi