Komentari (484)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ništa to Dodo, metni i ti njima sankcije pa nek se oni vrte u krevetu, a ti mirno spavaj! 😂
Udari Sankcije Bidenu hahahahah
nije on nikoga izvrijedjao nego je samo po ko zna koji put pokazao o kakvoj poremecenoj licnosti se radi. Lik ima sizofreniju i to se svaki dan sve vise manifestuje. Ne moras biti doktor da to vidis.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Nikad ga nisam vidio ovakvog zabrinutog..
Gotovo. Pocelo je.
A, jesu ih i opalili.covjek nije pri sebi. A i Cvijanovicki ga odsjekose jednim potezom. A, dobro je ovo za Dodika sad ce praznici , nece imati apetita dobro za secer i masnoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAHAHAHHAH e moj glupane
Kad jedan neznatni politicki vodja s Balkans moze ismijavati Americke sankcije onda mozete zamisliti koliko one vrijede. Mozda malo moralno ali bez ikakvih problema Dodiku.
Сатанисти бјелосвјетски подржавају потурчењаке и они су одушевљени,само знајте,доће шејтан по своје,тј вас
Hahaha mi se ne brinemo da će doći po nas, jer nema zašto, ali vi genocidaši, turska kopilad itekako imate da se brinete.
Ovaj Dodik je iz srednjeg vijeka , mozda u Africi ima jos ovih plemenskih pravila, treba ga tamo deportovati..
Amerika se igra sankcijama. Sankciije drzavama mogu ostetiti privredu ali sankcije pojjrdincima obicno ne vrijede nista.
Prema tekstu jedne pjesme, ili jako ili nikako. Sad, vrijedi li to za Dodika ili za SAD i ostale koji trebaju nametnuti sankcije...
Stislo
KOPRCANJE !!!
Mile čeka da mu zadaju smrtni udarac, pa da ide u mitove.
Ako ste svi ovakvi kao on koji ga podrzavate i pravdate, stvarno ste neingeligentni, blago receno
krko krkane
A pajtaši Radmanović i Špirić oborili glavw...jaku podršku sve fosili nigdje mladog čovjeka.
Tuzilastvu istresti ladice ...
Opce poznato da je Dodik po zastitom ruskih tajnih sluzbi a to znaci da Britanski MI 6 i Americka CIA-a nesmije mu pera odbit jer Rusi vracaju sa kamatama. Nije Dodik toliko vrijedan Zapadu da bih zrtvovali nekoga svoga za Dodika.
Dodo na aparatima, Fikretovim :D