Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U posljednje vrijeme ga baš stislo sa svih strana.
Đikani se boje jer su napravili to sto su napravili u proslom ratu, boje se Bosnjaka, boje se sudova, boje se stranaca..i na tom strahu ovaj šupljak uzima glasove.
Haha, al se umislio da je mnogo vazan da cak britanski obavjestajci dolaze da prate njegovu vukojebinu :)
pa ko tebe pita jel se ti slazes konje brdski
Dolaze samo zbog tebe! Gotov si!
Yes, pa sta da ti nije mozda krivo
Dodik, sve što je trebo potpisat za gašenje i prenos nadležnosti sa RS na državu BiH je potpisao! Nikad bolji lider iz RSa za BiH. Njegov medijski nastup je pun oštrih riječi ali to je sve i na tome se završava. Mi Bošnjaci zapravo nikad boljeg Srbina nismo imali, budi nacionalnu svijest kod Bošnjaka a radi sve na srozavanju entiteta. Ja iskreno mislim da je on američki igrač.
sve što takne za.ere. a mogao je tako puno, a zašto, zato što je kokošar. svojim luđačkim egom i egoizmom čak se ispriječio između bosne i srbije pa i rusije
Aha...dolaze, ima da ti je6u sve po spisku....
Milorade, tvoja bolest se zove sizofrenija. Teski oblik.
Ovog paranoja pere opasno:)
Ovaj kreten dodik kako mu se blizi kraj sve vece i vece gluposti izjavljuje
Da neće opet neka operacija "Papak" , pa se bojištu da vas ne snime.
@bn bo * bojiš
hahahaha ovaj cigar svercer trola ove djikose bez milosti
Pa mile i jeste zaduzen da sjebe rs ☝️
Sad će duduke narediti opšti remont traktora za svaki slučaj