Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači ne valja Turković što ti proganja Srbe ambasadore koji rade protiv BiH?Aferim kad priznaš !😜
50 Te godine su najkriticnije, godine za Muskarca....Niti mu penzu daju! Niti mu zene daju!🤔😬
Srpski ambasadori su iz Srbije! Sta im se mijesas u posao? Konju
Vecina ambasadora Bosnjaka je nesposobno i postavljeni su tu po rodjackoj i stranackoj liniji a od skole imaju diplome tipa frizerskog kursa i ne govore ni jedan strani jezik. Kad nas takvi zastupaju Maleziji ili Pakistanu i nije neka steta ali nas u razvijenim zemljama samo brukaju.
@cetvrtinacin Stoka na vlasti, stoka u diplomatskim predstavnistvima. Sve nesposobno. Uhljebi. Treba se dici kuka i motika da rastjeramo djubrad!
To su ambasadori Republike Bosne i Hercegovine. A ti Bisera ste kao krmci. U svakom pogledu
covjek koji sjedi na poziciji cija je jedna od nadleznosti vodjenje vanjske politike kaze da bih nema vanjske politike. pa to je onda tvoj propust i sramota. daj ostavku i olaksaj zivot sebi i drugiima.
turkovic je slab diplomata, ali dodik bi to isto rekao za bilo koga drugog, ko radi za bih...
@Nerealni Ona od diplomatije zna ici u dzaminju i uposliti svoju djecu i rodbinu
To su bosanskohercegaovacki ambasadori, a ne srpski.
dodik jucer, dodik danas, dodik sutra, dodik iduce sedmice pa ima li ovim clancima o njmu kraja ???? Ima izic iz ove vukoHebine ............
to sto dodiku vanjska politika bih ne odgovora ne znaci da je nema, neodgovora nama ni ovakva bih ali to ne znaci da ne postoji, hebiga suti i trpi, to je nama dejton dao
Jednoga dana , kada budemo dio Pakistana, svi slaveni, ce biti zaboravljeni
Dodik je samo dobar lazov i manipulator a BiH on to priznao ili ne je drzava a RS nije.Postoji mnogo drzava po svijetu sa BiH uredenjem kao Moldavija sa 3 entiteta a jedan ima puno vecu autonomiju nego RS. Gruzija 3 regije/entiteti. Kipar 4 regije i 2 entiteta. Liban 3 predsjednika. Belgija 3 entiteta itd. Samo Dodik prica lazi zbog svoje licne koristi.
turkovoc dodik i daferovic trenutna 3 najveca lopova ne pikajuci novalica i malinara
Dosao mi je Mujo na vrata da ima jako upaljene okice, stvarno uzas za vidit... Lecio sam ga sa kamilicom, mnogo sam natapao da mu izvucem upalu
Da vas podsjetim Dodik i Bakir ce i dalje biti zivi i zdravi sta god da se sprema.Nece oni biti inavlidi ni sehidska porodica,a kontejneri nam ne ginu nece ovi pomoc ni vama ni nama tako da pamet u glavu.