Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIŠ BEOGRAD JER IMAŠ VILU NA DEDINJU I OPLJAČKAO SI TI I TVOJA RODBINA I STRANAČKI APARTIČCI SRPSKI NAROD I ZADUŽILI GA DA BUDUĆI POTOMCI NEĆE GA MOĆI VARATITI AKO I BUDE BILO KO DA VRAĆA.GADI SE VIŠE TVOJA PRIČA O ULAGIVANJU PREMA SRBIJI.BLJAK.
Ako te bude srpski narod slijedio,mada u to ne vjerujem jer gdje god da sam došao hebu ti mater na svakom koraku. To bi bilo pogubno gospon Dodik za te iste. Mada i ti znaš da je to šupljak. RS se raspada po svim šavovima to vidimo svakodnevno,svi osim što neće to da vide.
Opet suplje prosipa krezubo genocidaskoj sirotinji, ovaj ce sam sebe unistiti.
Šta čekaš Rudonja odmah neka se pita, referendum na nivou države Bosne i Hercegovine i pitaj......
lik igra otvorenu igru i sa vucicem vodi godinama specijalni rat.. problem BIH je Inzko koji im ide na ruku .a covic se samo priklonio njima iz interesa jer zeli novi UZPhzhb...nista cudno...
Dodo je opsjednut đavolima, vidi mu pogleda, kao da je ugledao pakao!
Ma bjezati samo kakva crna poljoprivreda .......
"...Dodik odlicno zna da narodi nemaju pravo na samoopredjeljenje...to pravo pripada samo drzavama,odnosno teritor.jedinicama sa drzavnim referencama...ovako ako eres nije drzava,a nije nit ce bit`,ako nije dio Srbije,a nije nit`ce bit,onda je lahko zakljuciti da je njeno postojanje besmisleno..."
Mile, jesi li počeo da brojiš unazad? Počni od trideset!
Teški hohštapler
Bolestan si. ..
Za sad jedini potez koji 100% ukida genocidni entitet je taj famozni pokusaj odcjepljenja! Dajte vise poduzmite to da ugasimo genocidnu tvorevinu!!! Do-diče ne mlati praznu slamu vise, nego te molimoooo pokusaj to...to je najbrzi nacin da se traktori podmazu i upute u pravcu smrdije
@SrbinCovicKraDeZe1 a ti ces uzet pusku da napadas tudje ako se rs otcijepi,hoces malo sutra,ne zaboravi malo ce vas takvih biti jer stecredom jajare obicne,pogotovo vi sto pisete..m
Smrdorad Dik
Daj da zavrsimo sa pascadijom
Mursh pseto
Ovo tačno za serije.
Klixe vi pokusavate pet puta dnevno da Dodika napravite kretenom a u BiH ide sve po njegovom. Sad vi vidite ko je kreten.