Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeher Banja Luka je muslimanka čaršija uvijek bila.
@RomanijaBluz nekad je i uzice bilo medju 5 najvećih tur gradova,a danas turaka nema ni u tragovima,lepi zlatiborski region
Dok su se drugi borili za tzv. rs Mile svercovao cigare i rat proveo u Beogradu a sada se busa u prsa i govori Bajke gladnom narodu :-) . Samo vi srbujte necete jos dugo kada Ekonomski potonete a Laktasenko vas vodi k tomu ..
a Bakir u trezor, Zukic u dimije , ne znam tacno sta je Covic mada nije ni on bio sa puskom u uniformi sigurno
Dzaba pricas i kitis ko svatove.Kosulja je krvava od nevinih zrtava koje su morale platiti zivotom...skroz nevine ..da bi se ti busap genocidnom tvorevinom.Zaista ste vi Srbi genocidan narod.Zeljeli ili ne zeljeli cuti vasa djela o tome govore .Ne rijeci nego kama silovanja i logori.
Pogresno Mile. Procitaj Ustav RS pa ces pronaci da je Sarajevo glavni grad RS :)
Smrt nacizmu! - Sloboda narodu!
Ima i Dodo svoj Centar.
Glavni grad -svakako- kriminalaca poput tebe i tvojih hajduka. O arkanovim potomcima i da se ne priča. Pucaju ti po selu, jednog dana će u tebe i tvoje ukućane!
"u kojem se razvija i živi ideja RS-a, za koju su mnogi stradali." oko 20000 Bosnjaka i Hrvata i zato ti to nikada nece uspjeti monstrume
veoma je važno razvijati svaki dio Bosne i Hercegovine!
šteta nije Bijeljina :)
Banjalucanke moje drage eto vam i glavni grad da bude,ali radi vas,ne radi ovog mrmota,odvratan je brate..
Kako Mile divno sere po Ustavu RS, koji kao glavni grad RS navodi sasvim drugi grad. Sere Mile po Ustavu RS kao i po svim svojim podanicima, a oni širom otvaraju usta.
Dobro vam ovo iznad naslova... PUSTE dodine ŽELJE... Nema se tu vise sta dodati.
I konju jedan, šta ćeš onda kad svih 350.000 Srba , koliko će ti ostati za cca. 20 godina, sprdiš u tu i takvu B. Luku ... ??? Već sad ti umire sve istočnije id Sarajeva ( ne istočnog Sarajeva, istočnije od B. Luke i južnije od Bijeljine... Hercegovinu ne treba pominjat, to je već prošlost, tamo sve već izgleda kao da je XVIII stoljeće ( malkice odudara Trebinje ) . . . I šta ćeš onda ... ???
Bošnjaka će kao više ostati?
Pisam ti se na Banja Luku i Sumsku Republiku!
ala ova budala iznabraja neke pobedničke bitke alijinih fanatika,značajne operacije kao bitka na čorkovači i dok su bosnje u stilu dzordza piketa neustrasivo zauzimale čorkovaču,srbi im u laganoj setnjici uzeli 70%bosne,naravno sapatom kao sto je to sranje od bosne,uvek sapatom osvajano
A što ste zapeli toliko da "osvojite" sranje od zemlje? što ste opsjedali četiri godine sranje od grada? Možda jer ste vi sranje od ljudi koji i za više od toga niste sposobni?
i budući regionalni i administrativni centar zap srbije
Prije glavni grad Republke Hrvatske, kako bijaše vaš stari plan :)