Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autoput kroz ravnicu je jedno 3x lakše i jeftinije praviti al sve u svemu dobra stvar za cijelu BIH
znaci, kad idem iz ceske, od sada preko beca, graza, maribor, zagreb, bosanska gradiska, banjaluka, doboj... sve autoput... onda dionica do zenice normalni put, a opet od zenice do sarajeva autoput... do sada mi je trebalo 11 sati autom iz brna do sarajeva... ovo ce skratiti makar za 2 sata voznju!!! bravo!!! ajde jos zavrsite dionicu do doboja iz zenice pa da uzivam u cjelosti u autoputu!
Bravo Dodo Milorade stari bosančerosu sam radi, Bosnu gradi :*
I u federaciji ce do 2025 biti zavrseno do Nemile
taman u sept.. na vrijeme pred izbore ;)
Hajd ba, Dodik ispovedi Idi svome Kačavendi U odelu kao slika Bas kako voli Vladika Pomoli se ,Svetom Savi kad ti, ga u gugu stavi I napuni puna usta U ime krsta i tri prsta A kad utrne guza I iz oka kane suza Nemoj puno da vičes jer pravi Srbin bit ćes !
Ne živi se od autoceste, hajte vi otvorite nova radna mjesta i povećajte primanja.
Ma izbori ga stisli, pricace da je gotov planizgradnje autoputa Banja Luka-Pariz
Bilo je to dobro vrijeme Sve na kredit sve za raju jarane
idu izbori :)
Samo jos da hoce zavrsiti poput Praljka
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA....hahahahHahahahahahhahahaha
Po koji put??:)))