Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li za ukidanje ovakve genocidne tvorevine rs i vraćanje ustava Republike Bosne i Hercegovine?
DA!
NE!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Eto, njega neko pita hoće li biti Bosne ili neće. Svašta ljudi umisle.
Nacepili milorada pa poceo zagovarati postivanje ustava i cjelovitost drzave.
Moj Dodikce pa prvi ti ne zelis da ona ostane cjelovita.Koga sisas vise!
Ko tebe jos sta pita slonino cetnicka ? Sikter.
RS je prevelik teret za nosenje....biti ce na kraju ili mi ili oni pa kud koji mili moji...
Ma bravo Mile tako treba samo balansiraj, te hocemo ukinut te necemo, te hocemo referendum te necemo. Samo kako vjetar puse i ti se kreci tako. Mi smo glup narod to necemo da vidimo.
aj ne serri
Komentari o ukidanju RS su bez veze jer nisu realni. Dodik i RS neće ići na otcjepljenje jer to nije realno, a osim toga i nije im loše u BiH. Postoji mala opasnost od zapadnih Hercegovaca okupljenih oko portala "Poskok". Oni trenutno mrze BiH i Bošnjake neopisivo. Poskoklije cijeli dan skaču po kamenju i palacaju, ali ne mogu da ujedu jer nemaju zube. Otrov dzaba teče po kamenju hercegovačkom!
Dodina retorika uvjek iste šuplje priće lijep pozdrav iz Krajine
Dok se svakodnevno '' ukida'' i ''odcjepeljuje'' , banda krade ogrnuta zavadjanjem, najpametniji i najsposobniji odlaze odavde . Njihovim odlaskom sve smo stariji i u prosjeku sve gluplji i jadniji , pa nas je jos lakse pljackati i sisati ko ovce . Jos koju godinu , u tako bjednoj drzavi koja je na najboljem putu da bude ostarjeli shhupak Evrope, niko nista nece znati raditi , osim mrziti .
On se s nama zaj*bava!
da nije tunje bošnjaci ne bi se i dalje veselili i pjevali ringe ringe raja doš'o čika paja pa donio jaja...
hajmo mi raspisat referendum za ukidanje genocidne
Ovakva BiH valja samo vama lopovima.
O ovom liku ja više nemam komentara, šta god da napišem bilo bi malo.