Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brđani uvijek imaju svoju alternativnu storiju. To je dio kulture valjda.
@gooUser1588484735 Ti imaš samo loj umjesto mozga. Odgojili su te da lažeš i mrziš. Nema se tu šta raspravljati.
samo slušajte šta Kukanjac kaže!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još neku ratnu temu i respiratori iz malinjaka su zaboravljeni....
Jedna je istina, a to je da su stradali srpski teroristi, njih 6. Ko, kako i šta, utvrio je sud pa mitomani i učenici "Deoba" mogu pisati i pričati koliko hoće i šta hoće.
Milutin Kukanjac: Poginulo je 6 vojnika Milorad Dodik: Mučki je ubijeno 600 vojnika i 800000 civila, 320000 djece i 425000 staraca
Je li vas stid ovog naslova? Zasto bi bas zanimalo tumacenje ovog dogadjaja iz perspektive nasih agresora?? Sram vas bilo!!!!!!!
Samo da j.... administratoru zenski rod, zasto mi brise komentare.
Kakva dva tumačenja, srbočetnićki agresor uz pomoć JNA koja tada nije više postojala ukrala naoružanje građana BiH i krenula u pokolje i uništavanje... To je istina sve drugo laž i propaganda istih onih koji su '92 razarali našu domovinu.
Ma sta čovjek da kaže... Neka se sjete koga je NATO bombardovao, ko prednjači sa presudama u Hagu, čija zemlja je bila pod sankcijama u to vrijeme i poslije? Ispran mozak.. Prijesednik ih je ubijedio, da je "celi svet protiv nas". I sad, pored 10 hilj. Zaraženih I stotine umrlih u Srbiji, kao i pored desetine umrlih u B. Luci I stotine zaraženih, kažu da su dobar posao uradili i kritikovali vlast u Federaciji (koja je užasna).
Ppvraca mi se vise od pvih prica.Historiju treba pamtiti ali se mora ici dalje.Ko god zivi u proslosti taj nema buducnost. Ja bih vise volio da sad neko protumaci kako podici BDP u ovoj drzavi i kako povecati platni prosjek itd..
I ovo ste juce trebali objaviti a ne danas.
Kakva dva tumacenja istine. Ko je bio i branio Sarajevo zna jedinu pravu istinu a ovi lazljivci iz rs mogu samo govna jesti i sami sebe lagati.
Najprije, istine radi, ne piše u naslovu “dvije istine” nego “dva tumačenja istine”. Drastična razlika. “Tumačima istine” eto medjunarodnog suda i njegovih presude pa nek’ ih povazdan tumače. Sa onima koji poistovjećuju kao žrtve 1600 granatama i snajperima pobijene sarajevske djece i pogibiju nekoliko naoružanih vojnika nema se šta dalje ... protumačljivati.
pisalo je!!!!nakon mnogo ukazivanja na naslov,ispravili su!kasno se uključuješ 😉
Za jedan dan, na istom mjestu su mi poginuli majka, brat, dedo i još 3 ljudi. Ja sam tad bio ranjen, pale 2 granate u B fazi, tada se zvala ulica Tetovska 4.
srbi uvijek lazu i izmisljaju
Ma jedna je istina, u Dobrovoljackoj je ubijeno 200hiljada JNAovaca ili ipak 2mil istih,,, ko zna mozda ce do kraja ovog vijeka biti i dvije milijarde
@DRYnskiRS. Sabah Hajrula brate. Nisi ljekove uzeo?Jesu markale kapija isto muslimani il srbi bacili i pobili djecu i Srpsku pored bosanske hrvatske djece? Saberi se malo i manje rakije i slanine,pa price slusati lazne i ko ploca ponavljati zna se sve sta se desilo,hagu po gotov zna se ko je osudzen.
Zar neko ocekuje da ce srbi, agresor, priznat da su granatirali grad, ubijali civile i pokusali ga zauzet?
po ogromnom broju minusa na patriotske komentare da se zaključiti da neprijatelj ne spava i aktivno radi na subverziji... treba opravdati sendviče