Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I....Kome ce sada kreteni prodavati pelet i brikete koji su napravljeni od smeca po 750-1.000 KM. Neka izvoze...ali kome. Pa i jeste plin najjeftiniji, a ako ga nestane, ima se sta naloziti....kao u toku rata. Neka sada pelet i brikete prodaju svojoj mami po toj cijeni.
@fbUser1572514987...Od kojeg peleta, od kojih drva...KOLIKO PLATITI..... Da bi pregurao zimu treba ti bar 2-3.000 KM...NAJMANJE....ODAKLE VISE....
''Danas možemo da kažemo, potpuno uvereni, da se završava era ruske dominacije u isporukama gasa, era obeležena ucenama i pretnjama. Počinje nova era suvereniteta i bezbednosti u širem smislu.“
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodo sredio.
Ohrabrujuce !
Zovite tog papka prvog oktobra kad nam lupe novu cijenu nar 2o-30 posto vecu
Zakljucak, kontali su o dvije-tri varijante ,o skladistenju vani i o izgradnji terminala ali nijednu nisu realizovali ali nemojte brinuti kaze naslov
Halo ljudi kakav jeftin plin po ovim novim cjenama kome ublehe bacate. Mjesec grijanja sto sam placao 150 sad mi treba 350 km ne lazite narod lopovi.
Nije stanovnike steah da plina nece biti nego kako ce ga platiti. Drugo Federalna Vlada SDA u naskje nista nije ucinila da nas zastiti ustvari jest i SDA i HDZ i SNSD su digli ruke da onom smetlju od politicara dignu 500 km platu eto oni svi mogu platiti a sta cemo MI?
Ja opet ne vidim ovdje da pise da smo nabavili, da imamo i da skladiatimo negdje?
Plina ima i biće ga ali se ne zna do kada.Do izbora ga ima sigurno,poslije će biti ono neizbježno.
Lakse je reci "i dalje je najjeftiniji energent" nego da ce drasticno poskupiti. Istina je i jedno i drugo.
O cemu pricas kad je vec drasticno poskupio moze samo jos drasticnije.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺🪆
Onda nema ovog poskupljenja 23 posto poslije izbora! , ili ipak?
Bit ce ipak.
Šta reče čovjek koji je prvi put čuo za gas kad je imenovan u Nadzorni Odbor Sarajevogasa, ... i ostade živ,.... skladišta, nabavke, čitavo ljeto se radi na tome, i onda se to saopšti 3 dana pred izbore,... na sugestiju onih koji su ga postavili ..... Sudbina snabdijevanja gasom u KS i BiH nije u rukama nijedne vlasti u BiH, nažalost,....
Prokleti Rusi samo nama nisu podigli cijene plina. To rade samo danas ponize, da kažu da smo mi bijeda i da nismo u mogućnosti da platimo više.
Probudi se, poskupljenje za sve one koji se griju preko toplana 23 posto je već gotova stvar samo se čeka izbori da završe.
FAKATJE šalim se, čovječe dragi. Zar smo i za humor izgubili smisao? :)
Daj bože al ne razumijem na čemu je baziran ovaj optimizam. Toplane su nabavile neke količine alternativnog goriva al šta je sa ostalim korisnicima. Skladište još nije zakupljeno. Šta ako rusi prekinu isporuku. Treba se raja osigurat ko ima mogučnosti nek nabavi koji metar drva.
Nećeš fadile glasa dobit svejedno
heklajte nam ga, to vi radite zbog svoje gujice