Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava i k*rac! Kako je moguce da su svi nasilnici na slobodi??Zato su nam ulice,porodice ,djeca …nesigurne.Izgorise sirocici u domu niko odgovoran!Pa dokle vise narode???Ako nemislite na svoju buducnost onda bar mislite u kavu sredinu donosite zivote i kakva je njihova buducnost u ovakvom sistemu!! Povrh svih ovih problema imamo i pse lutalice koji napadaju djecu svaki dan!!
Obzirom da je tih 27 bilo 20, nije ni lose. A i fino je i rasporedjeno, pola od vas pola od jarana vam.
slabo ste se borili ako vladate na 27% bosne---zato i jest sve tako jer nemate nikakva prava u herceg bosni a pogotovo nemate prava u republici srpskoj--a izgleda da nemate prava ni u djelu 27% gdje vladate----
Ljiljani su se borili proti srbo-komunističke armade-JNA
@Cyber Mujo respect za nase heroje!!!!
Ok, onda se odreknite svih privilegija i povjerovaćemo vam.