Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da komsija zna koliko mu drugi komsija zaradjuje.San postao java za mnoge mahaluse.
Raja ovo su samo osnovice. Dodajte jos topli, kartu i ako jos neko ima kakav dodatak na nesto. Tako da je to jos minimum 250-300 KM na ovo!
Populizam,nema šta...
Sjećam se prethodnog perioda kada su domišljati stranački aktivisti sebi dodijeljivali po 7-8 nadzornih odbora :). Kada znaju da je to sada lahko doznati, valjda će imati malo obzira...
Još čekamo da vidimo vas iz Skupštine. Nemojte zaboraviti i upisati i sve komisije naših zastupnika
I šta sa tim šta su pretraživali? To opet neko kolektivno tracanje po fejsu i kafanama a jesi vidio onoga...a onu..e njoj ne bih dao da mi hljeba kupi preko puta a jesi vidio funkcije...i šta od toga??
Kakav smo mi odron narod. Samo nas zanima kolika je kome plata al da kakvu zalbu posaljemo, primjedbu, da ih tjeramo da rade, to nista. Izgleda da bi bili mnogo sretniji da su im plate 300km nego da nam pokrpaju ceste, zavedu malo reda, uozbilje se.
Odlicno, sad je sve bolje. Ekonomija raste, djeca nam se zaposljavaju, nema vise kriminala, nema nepotizma u zaposljavaju, postavljaju se direktori i ministri koji nisu u strankama, na zagadjenja, ubistava, Dodik priznaje drzavu, Covic takodje.
Niko i nikada nije zaposlen u javni sektor bez štele! Sve sami paraziti za koje realni sektor radi!
spisak uhljebljenih,,,,hahahhaha
Ovo se oni uhljebljeni izmedju sebe gledaju ko ima koliko, jer svakako na poslu ne rade nista.Sta nama sirotinji vrijedi i da znamo koliko uzimaju javno?
Sebija Izetbegović - nema podataka o plati.. Hhhh zanimljivo
KCUS nije kantonalni nivo, zato ga nemas na spisku, inace bi bio
Ova vlada definitivno majstor ubleha, prvo k'o fol registar budžetskih plaća na osnovu kojeg Ministar MUP-a ima manje od 3 hiljade, a stvarno naplati preko 4 hiljade. Čišćenje Kantona unaprijed propala akcija! I posljednja ubleha je da će Kanton finansirate liječenje najtežih oboljenja, pa to je nemoguće! Ko će kontrolisati troškove u inostranstvu?
Narod se zajebava, nije to ustvari nikome ni bitno
Woow kakva senzacija, cuj pretrage dolaze i iz dijasppre... Napredujemo hehe
Fali KCUS, BKC, Zavod za zastitu radnika u saobracaju, Sarajevostan... i kako cesti ce se ovo azurirati i da li ce...
Molba za novu vladu Molim vas da izvrsite provjeru diploma ovih uhljeba i da ih javno predočite nama