Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest im ga Komsic metno na izborima. Covjek osnovao stranku prosle godine i pokupio masu glasova, a SDP postoji preko 20 godina i nista. To znaci da su veliki broj glasova prosli put dobili samo zbog Komsica
Nazalost Komsic nije nista naucio iz gresaka SDP-a, zato ga nece biti na narednim izborima.
Da bi to bilo bilo tačno Komšić mora ponoviti uspjeh i narednih izbora.Mnogi misle da narod nije glasao ni za Komšića ni Graditelja tornjeva već je u stvari glasao protiv Lagumdžije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spasite ideju socijaldemokratije i izaberite Bogicevica, sanjara, postenjacinu i dobrog covjeka, covjeka koji je pred narodom prav i cist! Spasite se ovim izborom.
Zlaja idi kući molim te i grij guzove svojoj hanumi
Ako bude Bogic izabran ili Becirevic to bi znacilo promjenu u SDP-u .
Ja se nadam da Bogičević neće kao 2004 povući kandidaturu
Ovi dzukci ako su ista skontali do sad, to je da sa ovim naopakim bosanskim narodom ide sve teze. Moja je preptpostavka da ce pokusati bogicevica gurnuti ispred sebe kao zivi stit dok se kako tako ne vrate u igru inace mogu skupa sa harisom silajdzicem na odmor na neodredjeno vrijeme na turskoj obali.
JAKO me raduje vijest da je BOGIĆ BOGIĆEVIĆ zvaniči kandidat!
kakvi kompleksi u ovih bosnjaka...pored muslimana oni bi vlaha
Napokon nešto lijepo! Vijest da je Bogićević podnio kandidaturu na mjesto Predsjednika SDP-a je za mene jedna od najpozitivnijih vijesti na bIh političkoj sceni u posljednih ihihi godina. Povratak jedne takve moralne gromade na političku scenu može nam donijeti samo dobro, a mene nakon 2010. ponovo "natjerati" da glasam! Naravno ako sve bude pošteno nema nikakve sumnje da bi on trebao biti novi Predsjednik jer uživa ogromno povjerenje članova stranke ali i ostalih građana. Osim ako mu Lagumdžija i njegovi smutljivci ne naprave kakvu spletku. Od njih je sve za očekivati.
Dark Force is strong in you Zlaja, ljubiš mi bosanska jaja
Bećirović ili Bogićević, ostale dokazane mafijaše u kavez!
ako si mislio na kriminalca Dzevada Becirevica ibda si se zajebao jer ce ob u corkz zbog lopvluka u opcini centar
Kada Zlaju stave u ZOO vrtić, tada ću glasati za SDP.
Pokušaj Komšića zamijeniti Bogičevićem i na osnovu jedne face u partiji dobijati izbore. Šta se mijenja u partiji?
Denis ili Selim. Samo NE reketas Damir Hadzic i mafijas Helez
Je li ovo neko greskom napisoa, ili vidim ime i GOSPODINA Bogicevica?
Svejedno je ko bude,nikad vise necete premasiti rezultat ni sa ovih izbora.Mozda bi imali neku sansu da su Zlatko i njegove pudlice odmah odstupili "BEZUSLOVNO". Treba socijal-demokratiju traziti u drugim opcijama,neki ce to tesko prihvatiti,ali sto prije shvate to bolje i za njih i za NAS.
Ja mislim da je najbolje da izaberemo Vahu Ako nece on ondaR Osima