Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendic je papak koji misli i radi sta mu Huso Cesir naredi.Zlostavljao svoju zenu.Pregaxio starca.Sta jos treba da uradi rumeno seljace?
Oni to gledaju ovako,Efendić je potencijalni novi Konaković,general je odani kadar zelenim i on će slušati vrh dok ovaj drugi je več imao momenata kad je iskakao iz kolosijeka.Mislim da je Prevljak novi prezidente KO Sarajevo.Vidjet ćemo,možda griješim....
fikro jedan od najglupljih sdoo lobanja i efendic koji treba da je u zatvoru ali ga sdoo lobanja izvukose
Dva pijuna.Zna se ko je dozivotni vlasnik ove privatne stranke, a poslije njegove smrti, naslijedice je njegovi potomci, kao sto je i on naslijedio od svog oca.
Moras biti stranacki bot pa ne priznati da je Efendic dobar nacelnik opstine.
Ok, vrlo dobar!
Odlican? Hmm,
Pa zar bi ovdje uopšte trebalo da bude dileme? Jedini ispravan izbor je ovaj mladi momak Efendić.