Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je!Neka pita Čovketa starog komunjarca a sad najvećeg HRVATA.
KONSTITUTIVNOST ili DVOJNO DRŽAVLJANSTVO. Ne može i jare i pare. Ne može se biti konstitutivan u dvije države! Žale se da im neko bira predsjednika u BiH, a biraju predsjednika u Hrvatskoj!
Potencijalni ratni zlocinac Covic kako izgleda cecsr izvuci od odgovornosti za zlocine a sve zbog fasizma zapadne evrope
Nekad je Čović i za Velež navijao, sad zbog glasača usta** mora za Zrinski.
Kordic se zali na komunizam (iako je kod nas bio socijalizam a ne komunizam i to prozapadni) a zivi u istom takvom "komunizmu" trenutno,i to sad su napravili 3 komunizma,hvatski,bosnjacki i srpski i ko nema njihovu partijsku knjizicu nema mjesta u gradu ,moze sam komotno na Goli Otok.Zale se na neke ubijene fratre u Sirokom tokom oslobadjanja ovih krajeva,pa sto nama to prigovaraju,gore su cesljali teren Dalmatinci,sto ne odu u Split pa njima to ne prigovaraju
smrt fasizmu sloboda narodu! slava Titu i Partizanima! ⭐️🔴⭐️🔴
ČOVIĆ JE PROVJERENA KOMUNJARA AL NAROD STOKA
crna ti je prošlost Čoviću .
nek iziđe i Kordić i Čović ovom đuliću,intelektualcu starog kova na crtu.pojma oni nemaju.
Vrlo argumentovano. Svaka cast.
Što ga Sejo trpa
Kad licemjer glumi većeg katolika od pape ili većeg hu$tašu od p@v€lića ... cinizam...
upravo tako i nazalost je drug Tito pobio premalo fasisticke gamadi... 🔴⭐️
Čović im je bio najveći komunista, a Tuđman odlikovani Titov general! To se ne može samo gumicom izbrisati!
Bio direktor vojne industrije u jugoslaviji, cak i dok je trajao napad na vukovar. potpisivao se ćirilicom. Stranu je promjenio tek kada je vidio da ce kumunisti da izgube rat. Tipican oportunista kojem je svejedno koju znacnu za reverom nosi sve dok je on na vlasti. Otjerao je oko 200.000 hrvata pa je sada prebrojan na izborima, a niko se ne pita zasto hrvati dijaspore nece 1 dan u 4 godine da izadu na izbore.
Jeli onaj pravoslavni pop sa krstom i petokrakom na kapi u partizanima bio komunista.
Komunizam nije antifasizam. Antifasizam nije komunizam. Kordic jeste upravu za komunizam, ali ovo su partizani - antifasisti, nema nikakve veze sa komunizmom.
Partizani nemaju veze s komunistima partizani su oruzano krilo KP jesi li ti normalan
Jednostavno je: borba za antifasizam je negacija nda ideologije, velike Hrvatske i Srbije i HB.
Cilj Tudzmanovih i Suskovih Hrvata bio je stvaranje banovine Hrvatske cemu su se u Mostaru suprostavili antifasisti a na sudjenju Praljku su to htjeli predstaviti kao vjerski rat u cemu nisu uspjeli.