Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu pregovarat kolko hoće, usvojiće kur.c.
Mi cemo izgleda odahnuti kad prestanu pregovori i propadnu sve sanse za nesto bolje, jer se mnogi zalazu za diskriminatorne zakone i pokusavaju preveslati pregovarace. U buducnosti mogucnost razgovora sa ovom strancima treba svesti na minimum, toliko su korisni. Cista zloupotreba polozaja i vrsenje pritiska da sami sebi iskopamo jamu i u nju legnemo.
A gdje je Vojinovo pismo Angelini?
Mi bi sad htjeli da upravljamo i sa EU, nevalja nam EU, nevalja NATO, sami smo sebi dovoljni, postali smo ko Sjeverna Koreja, svakog mrzimo.
Nevaljas ti tokmaku retardirani
Hajmo razlaz.
Zašto mogu lajkat svoj komentar 10x svakih 2 minuta