Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je jedan pristojan i normalan čovjek trn u oku većini na političkoj sceni u BiH? Zato što je pristojan i normalan!
Bezbeli zato što je htio da se dio komšićevih glasovi prelije njemu i tako čović uzme mjesto u predsjedništvu, ta neće dobiti glasove od hrvata
Zato što je hinja, i što udara ispod pojasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj Dženane, na šta si ti spao, ti i tvoja prodana stranka. Vaši delegati su među najlabilnijim u BiH i tiho iz sjene, kao i SBB, handrite ovaj jadni narod za par fotelja i dilove koje pravite...
BH blok se raspada ko strvina...smrdi na kilometar
SDA baca ublehe, a budale se pecaju na njih
Prepo se đonlagic on ima sarajevski fakultet a falatar london school of economics
Đonlagić je ovom izjavom dokazao da je BH blok na klimavim nogama
Pa jbg. kad ste mu uzeli Željka Susjedića iliti Zekerijaha Komšića. Uzima čovjek ono što je ostalo ...
Ovaj DF ne zna je li došao ili pošao...
upravo obrnuto Dzenane, ako ne podrzite Falatara, HDZ ce imati svih 5 delegata
Vi iz DF tek sad svatili ko su Njihova stranka eeeeeee
Al se ovaj krelac uzasro njemu je pobjegla neka funkcija garant ne ulaskom BH bloka
Dok god se opozicija ovako prepucava, mogu ga dudlati sami sebi i to je njihov domet. Kreteni jedni, desničari 20 godina pušu u istu tikvu ubjeđujući svoj narod da su međusobni neprijatelji, i to im prolazi, a vi, koji (bi trebalo da) se borite za istinske vrijednosti ne možete zajedno. Fuj govna!!!
@Android Knego fakat
Đongla koji ti je racku
@tama33 pobjegla funkcija
Pa nećete valjda da Vam HDZ progura tog kandidata. Gdje ćete to raditi kad samo lajete na njih... Imate Komšića i njegovu bazu nek ga uguraju u Parlament.
Kakvu je kampanju vodila SBB ne bi nas čudilo da šegrt Fahrudin R. državnički bez ikakve sujete podrži SLAVNOG RATNOG KOMANDANTA Bakira I. !!!
@SlobotaNarodu Možda u tvojim snovima !!! U realnosti "državnikom" ga nazivaju samo oni iz RURALNOG djela Sarajevske MAHALE !!! Za nas on je SLAVNI RATNI KOMANDANT !!! I nemoj da VRIJEĐAŠ SLAVNOG KOMANDANTA sa tim nazivom DRŽAVNIK !!!
@SlobotaNarodu tito je za njega josip broz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nasa stranka je zlo drzave,izadzite df iz bloka koji ce vas odvesti u propast
Eto vas ne podrzava SDA... haj ne rise brko.