Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je da toliki grad nema ljekare specijaliste jer su se svi ufatili Sarajeva.Još žalosnije je što 50 % građana u BIH nema ovjerenu zdravstvenu knjižicu tj. poslodavci ne uplačuju doprinose pa mnogi i kada se razbole ne obraćaju se ljekaru nego se sami lijeće raznim alternativnim metodama. I ranije su bile raznorazne vrste gripa a tek kada već 90% stanovništva istu preboluje onda se kao jave nekakvi federalni epidemiolozi da upozore stanovništvo da se pojavila gripa.Sve je jadno i čemerno od ovih naših novih poltbogataša ali još je gore što ni oni nisu sigurni jer bolest i zaraza ne bira.
Djevojka je bila prije petnaest dana u bolnici, ali se nije nista preduzelo?
Tako je to kod nas kada skoro svaki Sandzo, kao taj Elvin Catovic, ima diplomu Medicinskog fakulteta u Sarajevu. Ne razumijem samo jedno - zato djevojka nije na vrijeme prebacena u Sarajevo?! Recimo nakon nekih 10-15 minuta, kada su utvrdili da joj u Gorazdu nema spasa... tipicni bosanski javasluk i nemar!
Ujedno:Gorazde-x neoobjavljuje komentare koji kritikuju ili pogadzaju doktore-BPK,zasto???
Naj zalosnije u svemu jest sto je na putu do Sarajeva? Taj doktor koji je bio na prijemnom,koji je pregledao pacijentkinju. Morao je utvrdit u kakvom je stanju, dali je uopste za transport i dokle, Sarajevo ili mozda Foca i na kakav nacin, ipak u pitanju je zivot od 20 godina. Nesposobnost doktora ili nesto drugo???
JESTE LI VI NORMALNI? STVARATE PANIKU, A NISTE NAM REKLI NI GODINE NI DA LI JE PRETHODNO BOLOVALA OD NECEGA? KOJI AMATERI
ćuj ba nova gripa, šta se pravite englezi. kaže se SVINJSKA GRIPA.
roook, rok, rooook
Hej ljudi , crko Pavle!
Kako je bilo ime tom 40godisnjem muskarcu koji je umro u Mostaru?
Sta je \"anesteticar\"??? Ljekar-specijalista iz anesteziologije je \"anesteziolog\". Za anesteticara nikad cula...
@pipo KRETEN 4EVER!!!
bruka i sramota ko se sve bavi novinarstvom...
ovaj clanak samo pokazuje koliko je sarajevo-x neprofesionalan i zeljan \"ekskluzivnih\" naslova... POTVRDJENO! Djevojka iz Goražda umrla od nove gripe!!!.... i onda kada procitas clanak dobijes informaciju da je ustvari samo potvrdjeno da je bolovala od nove gripe sto ne znaci da je umrla zbog iste....
u Gorazdu je odron ta bolnica i medicinsko osoblje pojma nemaju svi na staziranju tamo i samo da se noge ufate.. treba ljudima dati da se u kantonu sarajevo ljece bez problema ... ono tamo je nista.. vjerujem da je nisu htjeli poslati u sarajevo dok nije u komu pala pa je kasno bilo vise..