Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca ublehasica i lazljivica koja je izbila u politicki eter.Smijenio bih isto tako i pozvao cak i na odgovornost one koji su ovakvu prevrtljivicu bili uzdigli do bizniskih zvijezda i sigurno zbog nekih osobnih interesa. ovu polupismenu hostaplerku porediti sa nekim zasluznim biznismenima koji su sve stekli svojim postenim trudom,radom i znanjem je bilo van pameti.
Ovo je prevarant medjunarodnih razmjera, koja se fiktivno razvela od svog muza, udala za 50 godina starijeg jevreja i pokupila mu sve pare. Ona je sramota za bosanski narod, tako da je oduzimanje titule sasvim opravdano i ispravno.
Jeste li ikad pratili zene koje se dograbe para ili vlasti 😂😂😂😂😂uzmite neku za primjer na kraju cete se razocarati,puno su nezgodnije nego muskarci.Sto bi stari ljudi rekli kad straha nema a guzici se ne boji😂😂😂
Treba se razumit kaze ubi je klimaks😂😂😂😂pa kome se daju ove ambasadorske fotelje majko mila,pa ova se okrece ko cevap na rostilju sad vako sad nako
Zalosno,zna se koliko je gospodja uradila za nasu drzavu .Toliko je pomogla sirotistima,djeci sa poteskocama,.Otjerajte odavde sve sto vrijedi.
Đemo voli đem a Đemila eurokrem
Predviđam joj mjesto ministrice vanjskih poslova BiH. Živi bili pa vidjeli!
ebiga da je osvojila mandat dobila bi šta hoće, a ovako im više ne treba i ćao đaci
Bivša.Nema hljeba preko pogaće.
Počasni konzul/ica BiH u bilo kojoj zemlji ne prima naknadu bilo koje vrste, a pored toga mora osigurati ured i predstavnistvo svojim novcem.
Počasni konzul/ica BiH u bilo kojoj zemlji ne prima naknadu bilo koje vrste, a pored toga mora osigurati ured i predstavnistvo svojim novcem
Ova Đemila je Romkinja iz Bosanske Dubice.
Djemila je inace firaunka iz Dubice. Pogledajte joj sina, isti Sandokan.
Najbolja stvar. Ova nas je napudrana spodoba dobro izbrukala po svijetu!
Posto nam je potpuno jasna slika o tome ko je ova zena, razrjesenje nje je potpuno opravdano. Iz Australije sa kartom u jednom pravcu, stigla nam je najveca prevarantica. Zena pink- panter i gora. Ova zena je prevarila sve i svakog. Gospodzo Talic, odnosno Arnautovic, odnosno Gondu, odnosno Gabrijel, vama je mjesto u zatvoru.
Nekad su lopove slali u Australiju, a sad oni ih salju nama...
eeeeee Džeki,znaš onu narodnu iz TLN nemere se po cijelu noć cugat,hohštaplerisat i curice ganjat,a danju doć pa se sportom bavit