Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a na njegovo mjesto došao je Đemil Omerović, čije je imenovanje potpisala direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović" PAMETNOM DOSTA.
@AQmegaBos očigledno nisi razumio poentu.
bez Sebijine podrške se čovjek može odmah fatati noge, ovako mu je lakše stati uz nju i dobiti dobro plaćenu poziciju, čisto racionalno gledajući
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa ovakvim KCUS-om alternativna medicina nema alternativu.
@SELAMsaDRINE Ma jok ,vec to sto je slucajno povukao podrsku kad su mu ponudli mjesto sefa...
@SELAMsaDRINE Ime Đemil Prezime Omerović Godina rođenja 07.06.1961. Mjesto rođenja Idbar;Konjic Država BiH Zvanje Doktor medicine Titula Doktor medicinskih nauka-Šef odjela e-mail [email protected] Organizaciona jedinica Klinika za ortopediju i traumatologiju,III odjel Oblast i uža specijalnost (ključne riječi) Specijalista ortoped konjic, mozda to sto radi privatno u sanasa-i
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne volim dozivotne predsjednike i direktore pa gotovo. Ako je Gavrankapetanovic dobar strucnjak kako stoji u mnogim komentarima onda je mjesto Gavrankapetanovica u operativnoj sali i radu sa pacijentima. Na zapadu su direktori klinika ekonomisti, pravnici ili politicari -uglavnom Po kojoj logici ljekari treba da budu direktori? Ljekari trebaju da rade sa pacijentima, ekonomisti sa ekonomijom a pravnici sa paragrafima. Kod nas su ljekari direktori a Torabi nam lijeci ljude svetom vodicom?
Zmija opasna auuuuu
Sjaši Kurta da uzjaše Murta
ovaj ce klixovcima biti 100% nepodoban
cudi me da nije hadzan konjo.dobar je sa kolicima,to zna voziti.pa bi mogao biti srvirka na klinici
a Djemil mora da je tecic Sebiji
Dzemile,jeli te stid?Bolan,sebe u ogledalo ne bih mogao pogledati ujutro,da sam uradio ono sto si ti...
po biografiji se vidi da je veliki stručnjak u svojoj oblasti i da je kao mlad bio vrijedan i talentovan student
Al ih sebija jebe vise nego Baks😎
Ovaj dr.Omerovic lopov nevidjeni.Imala sam jednom susret sa njim na klinici i bio je jako drzak i neljubazan.Pun sebe kao da je boga za bradu yhvatio.
Čovjek ima 2 apoteke u Sa i jednu u Jablanici. Verdant apoteke isto kao i Ismet ordinaciju
Nicija nije do zore gorila, pa nece ni vasa...
bosnjacki game of thrones.
Sebija Targaryen "luda kraljica" ili ovako Aeryisa II Izetbegovic, kneginja KCUS-a
Sebija pokazuje snagu. Da je mirno podnio ostavku opet bi je pokazala. Da smo mi sa Klixa bili anonimne pichke ko doktori sada bi se sa svake bandere u FBiH cerila Sebija sa slike kandidata za Predsjednika BiH !
ljigavac
Sramotno smo ovo svi presutili