Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slavljenje turskih praznika ??? Bogami je Bakir predaleko otišao.
Dan djeteta ne moze nikako biti turski praznik. A zasto ne slaviti i turske kad za svoje ne znamo. A kad slavimo nesto sto je sa one desne strane doslo, niko se ne buni.
ebo te bakir. slavljenje zlocinaca je uredu?? pa da je dan kineske djece, i da djeca uce jezik, nek se slavi, sta je problem?? ne znam ima li sta da vi kriticari ne poklopite??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjda će ovih 6000 djece nači posao u Turskoj. KO ŠTO JE BSAKIR i obećao. A okad budu i ostali muslimani slavili Turske praznike moće i oni. Do 100 000 obećani. Ma kad je Turska zapsolia 1978 1500 000 Bošnjaka može vala i još 100 000 :)
kuga ej kuga, baš ti stoji taj nick 😛😛
koliko vidim ove komentare, bosnjo bi lakse prihvatio da mu Seselj drzi predavanje djeci, a ne da je povezan s turskom.. Stici ce bosnju opet.. Opametio se bio u ratu pa evo zaboravio..
1. E ovo je odgovarajuca publika za Hadziju. Taman to odgovara tom uzrastu. 2. Dan djeteta, wtf. Hoce da nas nazor zdjelaju Turcima, ono sto nismo nikad bili. I onda se zale kad krvnik Mladic kaze da smo Turci!
Rasno porijeklo Bosnjaka 1934 godine objavljuje pro-hrvatski arheolog i historičar Dr. Čiro Truhelka"Podrijetlo bosanskih muslimana" Dr. Truhelka tu piše slijedeče: "Ostaje nam, da se nekoliko riječi osvrnemo i na antropološke osobitnosti bosanskih muslimana. Oni(Bos. muslimani) su ljudi visoka uzrasta i širokih grudi, te uz Skandinavce po poprečnoj visini svoga stasa, stoje u Evropi u prvom redu."
Dr. Čiro Truhelka nastavlja: "Endogamija bila je u bosanskih muslimana tako stroga, da sam ja u svoje vrijeme poznavao desetak begovskih rodova, koji su se ženili samo među sobom i nebi u svoj harem ni za što dovodili djevojke iz rodova izvan ovoga kola, pa bile iz najboljih kuća. Iz pometnutih razloga su mješoviti brakovi između Osmanlija i bosanskih muslimana bili izvanredno rijetki i bez vidnog učinka na oblikovanje rase."
Ovo je znak prijateljstva između dvije zemlje. I lijepo je ovo mnogo, pogotovo danas one zastavice BiH i Turske, viore se gradom. Bravo za organizatore. ✅
Hoće ubuduće u Zenici u gnijezdu Zmajeva igrati reprezentacija BiH ili Turske ??
Neće odrasli hoće djeca. Još ako im se još da pokoja bombona !! Ova koncept dvije škole pod jednim krovom a mejtef u podrumu je već dao izvrne rezultate. Za penzionere i odrasle turske serije a za Homosekcualce zajednički nastup na euroviziji.
samo kod nas može biti normalno da slavimo tuđe praznike i još da mašemo njihovim zastavama...#lostintranslation......
Jeste Jim. Zasto se ne bunis kad je Halloween, Valentinovo....i mnogi drugi. Nego sad se nasao. MRS!
Bravo Dino...
Joj sarlatana
masAllah !!