Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUJ !!!
dovoljno je bosnajckoj djeci 20 km...treba ih nauciti da budu skromni...a uskoro ce i proljece....moze se brati kopriva i razne trave....em je jeftino em je zdravo....pa onda malo setnje po sumi...berite sumske jagode....
Ne seri svojim licemjernim odgovorom FUJ,jel to sve sto imas da kazes,ili sto znas napisati,asshole
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto vam SDA! Eto vam HDZ! Ove 2 stranke vode SBK! Sram vas i stid bilo! Eto gradjanskog i nezavisnog bloka - ipak rade u interesu građana! Treba glasati za Bh-blok a ove lopove što se kriju iza nacionalizma i nacionalnog vitalnog interesa - sve otjerat u 3 pm.
Vidite da se bore za opstanak BiH, šta vama ovdje nije jasno?
Ma bore se ljudi za BiH, ne kao izdajnici iz BH Bloka nece da uprljaju ruke parama gradjana, IZDAJNICI
svi nam se smeju....... :(
govna jedna... m...u, vam se n.....m
Neka,neka pa vi glasajte još za ove!
I to malo su im trebali skratiti, kad su im dozvolili da oni rade sta hoce.Kad netkome pruzis prst, taj ti uzima ruku.Za zaliti nisu te majke.Zaliti se mogu samo njihova djeca, koja imaju naivne roditelje.
Dok je ovaca bit ce i vune samo se vi i dalje u torove , sami svrsavajte kad su izbori.
Dok je ovaca bit ce i vune , trazili ste gledajte .
Dok je ovaca bit ce i vune , trazili ste gledajte .
Sve ih treba streljati koji su glasali za povećanje, stoka neviđena.. Narode hoćeš li se ikada dozvati..
Ja se nadam da i zelim vam svim srcem da vam taj “pausal” nece biti dovoljan za lijecenje vas ili vase djece jer vam iskreno i iz srca zelim da i vi i porodice vam obolite od svega najgoreg na svijetu.
kud nisu na 2000 ovom narodu ne treba nista drugo
Narode na ulice i žute prsluke ovo je dno dna
Bijednici GLADNI, uvijek GLADNI bili, FUJ!!!!!
A sto je jos najgore sto nam mozak sole polupismeni sa kupljenim diplomama,ja ih u onim klupama znam bar pet koji su dobili diplomu za pare,a fakultet su vidjeli samo kad su nosili pare za diplomu,dok zamjenik predsjedavajuceg vlade ima samo srednju ekonomsku jedva zavrsenu.P.S.Dok nam PISMENI sjede na birou za zaposlenje polupismeni/podobni sjede u zastupnickim klupama i kroje nam i onako jadnu sudbinu,jer smo mi to trazili.