Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle ovaj izgmiza sjeti se bosne kad treba uzeti pare za novi \'\'projekat\'\' fukara
gledala sam ziketa na predstavama u sarajevu, i nakon rata vise puta ; ko ne zna gdje je i u kojim aranzmanima nastupao, molim, opet, neka ne komentira nista bolesnici
zanimljivo je da se više zamjeri ljudima koji nisu bili u, nisu ratovali, nisu palili, pljačkali nego ljudima koji su u ratu pravili biznis, trgovali svim i svačim i sad važe za ugledne građane, biznismene, jet set, ... e sad ako je Zike bio u Srbiji to je druga stvar,......
Ko nije gledao Ziketa uzivo na sceni barem jednom u zivotu, nema pravo glasa po ovom pitanju! Koji to neupuceni imbecil moze komentirati Ziketa kao pobegulju koja se eto sad pojavila da uzme honorar? Ja sam ga gledao, Glumac je glumac, prije 20 godina. Izvrstan glumac. I, šta je napravio nakon toga, gdje si ga ti gledao zadnjih 20 godina? Neupućeni imbecili smo mi koji smo ginuli u svom gradu dok je \'\'Zike\'\' šetkao Srbijom i od krvnika primao Sterijinu nagradu, jer \'\'to nije njegov rat\'\'. Da, odličan glumac, pobjegulja, moralna nula, danas uzima pare na račun Bosne. Šta tačno nije tačno?
Ko nije gledao Ziketa uzivo na sceni barem jednom u zivotu, nema pravo glasa po ovom pitanju! Koji to neupuceni imbecil moze komentirati Ziketa kao pobegulju koja se eto sad pojavila da uzme honorar? Ova internet \"demokretiaja\" je divana alat zatupljivanja a i ponizavanja svega sto valja!
Boze sacuvaj, koliko bahatih komentara iz neupucene mase ... Odakle je Izgmizao???? Zike, zakon. Jedan od najvecih izdanaka ove zemlje. Hvala Zike, sto si odlucio svojom genijalnoscu pomoci u ublazavanju uzasa koji guta ovu zemlju ...
i koliko ćeš, pardon, koliko će uzeti :)
Zike i ti si propo ko kauc
gdje da se uclanim hocu i ja pare
Bar nam ne obećava da ćemo živjeti bolje i raditi i... (da ne pominjem kašike), a uzeće za njihove pojmove (ovih što obećavaju) crkavicu.
niko ga se ne odriče, ali nije u redu da neko ko je zauvijek pobjegao 1992. iz bosne danas na njoj uzima pare
Ko da je on jedini koji je otišao! I ako je otišao ostao je spram ovih naših OGROMAN glumac. Ja nisam mogao otići, ne zato što nisam imao gdje, na bolje šire slobodnije..., al jednostavno nisam mogao. I uopšte mi nije krivo na one koji nisu mogli ostati. Sad trebamo govoriti da su ovi kojekakvi tipovi koji nemaju mjesta nigdje osim u BiH (jer ih gura neko, a bez toga nekog ne bi bili nigdje) dobri , a ljudi poput Zijaha, Djure i da ne nabrajam da nisu naši. Ja čiji su neg naši. Zašto se odricati svoga i kad ima neku mahanu. Pa i sa mahanom je naš!
Gdje njega iskopase jadan nebio,PREVRTANKO JEDAN;
Auuuu, usmrdi nam portal ovaj tenkre. Jeko vajo pakshu? Sad se BiH sjetio? Maaarsh u p.lijepe mathereshine koja te takvog ljigavca okoti. Zgad imi dan i portal!
Y