Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije bilo pametnije ocistiti zidove od bilo kakvih grafita?
Koliko košta članak da napisem da je el dži bi ti trend neizljeciva bolest 21. Vijeka i da je to nazadak za drustvo i cijelu ponudu? Ponude u po. Lp
Zar nije ironično da ove djece nebi ni bilo da su im roditelji LGBT.
Svaka cast djeci, mogu ove staronje dosta o toleranciji od djece nauciti.
Nek se djeca igraju, nek si živa i zdrava a mi ćemo grafite crtati ponovo ima vremena.
Zasto uvlacite djecu u ta sranja oko LGBT....grad neka da kantu boje i jednog komunalca i nek farba
@Vis nisu to nikakva “sranja” oko lgbt. Sta je lose u tome djecu uciti da postupaju ispravno i da presaraju neciji govor mrznje?
GRAFITI SU KRIMINAL....KAKAV GOT BIO!!!!
"Ide li vaše dijete u mekteb?" :D
Očigledno je velika količina donacija uzrok ove pro LGBT kampanje na klixu. Ne.vidim.razlog da se manje od.0.01% populacije toliko.forsira i toliko gura.
Jos jedan uslov za ulazak u EU ispunjen ... Jeste li primijetili da su postavljeni uslovi uglavnom u suprotnosti s vjerom ..?
@jednobojnaduga Zato je EU ispred onih koji su usuglašeni s vjerom - Pakistanom, Afganistanom i sličnim vukoje*inama
MURAL? kad LGBT lobi sara po zidovima i unistava fasadu to je mural?
fuj
NVO rade punom parom