Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci su za segregaciju gdje su u manjini, a gdje su u većini bi svoje nastavne planove drugima da naturaju.
ne znaju ni oni što će od sebe.
Milanx ..ti se ovdje furas nesto ti kao ovo, ono, ustaša i tako to? Da ti kazem, nisi ti ustaša, ti si obična prdačina iz Čovićeve guzičetine. Kužiš?
Aplikaciju ste trebali podnijeti Bakiru i Zlatku,oni nista nisu ucinili za vas a mogli su,jer znaju, posebno prvi da redovno glasate za njih bez obzira sta cinili ili necinili.
Kako Amerikanci, Australijanci, Kanadjani, Novozelandjani... mogu govoriti engleskim jezikom. Kako Austrijanci mogu govoriti njemackim jezikom. Kako Argentinci, Panamci, Cileanci, Peruanci mogu govoriti spanskim jezikom. Kako Brazilci mogu govoriti portugalskim jezikom. Jedino nasa bagra kojih u bivsoj YU nema ni kao jedan grad u Americi brojcano izmislja i pravi pet jezika od jednog.
a niko ne spominje da se ovoj djeci od strane Federalnog ministarstva obrazovanja uplatila instruktivna nastava da djeca nebi godinu izgubila
I?