Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super a sad nek vlada izdrzava porodicu vozaca koji je umro zbog uhljeba i njihovog dernecenja
Vlada za direktora potvrdila covjeka koji je po zakonu ostvario pravo na penziju! Kad se jednom uhljebis dobro, samo te Bog moze skinuti s te pozicije, i to kad te uzme sebi! Niko vise! Bravo banana drzavo!
@obuzdanL tu se pravi municija a ne hljeb ljudino, ako ima rezultate nek radi doživotno ako kontaš na šta mislim
Ja ovom liku ne bi povjerio ni kutiju šibica...
Đahid je jedini direktor firmi namjenske industrije koji je ustao i rekao vi ste pizde. moji radnici neće imati platu ispod 1000KM. i tako i bi. dok ostale firme namjenske ne mogu sa svim prihodima radniku isplatiti 1000KM, Igman na čelu sa Đahidom izdržava čitav Konjic. a za dernek nije samo.on kriv.
Trebao si Bakire i to Miletu ili Covicu dati kao što si sve prodao
Hoće i bit fešta povodom imenovanja?
Nisam za SDA, nikad nisam ni glasao za njih, ali nije svaki covjek kojeg imenuje vlada los kadar. Pitajte ljude u Konjicu koliko znaci jedan Igman, to je jedna od rijetkih prijeratnih firmi koja je bolja nakon rata nego prije.
Đahide, sad u Đijad!!!!!
Hvala Džahide. Hvala za sve.
Koliko godina ima ovaj?
Deder jedan dernek na brzinu
đahih još poznatiji kao korona party konjic
Đahide o Đahide,korona je mala maca u odnosu na tvoje ime hahahaha
Parodije i jadosti,,!
Aferim, covjek zna posao, pravi milione, nemojte pisati negativne komentare kad neznate stvarno stanje, gigant 👍👏