Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošli u "republiku srpsku"
SRAMOTNO JE OVO !!
... u kojoj platu prima koliko bosnjackih nacelnika, parlamentaraca, zamjenika ministara i sl. koji imaju sredstva da ovo rjese, ali ih nije briga?
Škola je najbolja ustanova na svijetu, jer ona otvara vrata za napredak, pomaže individui da spozna sebe, da osjeti svoju dušu i da pokaže svoj talent i kreativnost ! Žalosno je što ova djeca pate ovako, žalosno.
Škola ne pomaže individui da spozna sebe, naprotiv ono ga sputava da razvije svoju osobnost, svoj talent, škola uči da budeš poslušan, da budeš discipliran, da budeš ovca. Nemojte me krivo shvatiti, podržavam učenje, usvajanje znanja, ali ove naše škole ne pružaju to. Nastavnici i prof. časti izuzecimaliječe svoje komplekse na učenicima.
Pa i u FBiH, u knjižicama Hrvatske i Srpske djece piše da uče Hrvatski ili Srpski jezik, a koriste udžbenike čiji su autori bošnjaci, odnosno uče u školi bosanski jezik.
Na čitavom teritoriju BiH ,službeni jezik bi trebao biti Bosanski...u Bosni nije nikada bilo ekavice..
Kakve veze ima ekavica ja jezikom? To je samo refleks.
Glupih roditelja mila majko,cuj pa sta ako izgube godinu.Eto ona zemljoradnik sa osnovnom skolom zna da li ih sta nauce.Ja vise ne kontam sta je ovo,posle rata najvece neznalice i neobrazovani ljudi se prave najpametnijim.Sakate djecu bez veze,zao mi djece,sve je to politika.
nek im serif konjvic napravi bolju skolu on je iz otog sela
koja tuga jebo te...
Dokle god, oni koji imaju manje škole od ove djece budu snjima manipulisali, djeca će ispaštati.
jos jednom da ponovim .....centrale politickih partija iz federacije koje su i zakuhale ovaj problem sad neka ga izvole rijesiti :)
...al' zato prave dzamije gdje god se okrenes.....
A djeca nam truhnu zbog takvih gluposti!
.... jer srbi i hoce da su bosnje zatucane i nepismene....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)